Aroganţa lui Mihai Rotaru! Pe ce a cheltuit o avere şeful de la CSU Craiova. Costă exact cât trebuie să primească de la Laurențiu Reghecampf

Mașina de fițe pe care și-a achiziționat-o Mihai Rotaru. Patronul celor de la CSU Craiova a plătit o avere pe bijuteria de lux. Exact cât datoria pe care Laurențiu Reghecampf trebuie să i-o plătească.

Mihai Rotaru și-a achiziționat o limuzină de lux, marca Bentley, și și-a făcut apariția la volanul mașinii la meciul de vineri pe care oltenii l-au disputat cu Farul, scor în favoarea echipei lui Gică Hagi, 2-1.

Aroganţa lui Mihai Rotaru!

Potrivit fanatik.ro, Mihai Rotaru a dat fix 300 de mii de euro pe bolidul de lux. Bentley-ul Continental GT V8 Azure, a fost creat anul trecut, pentru a sărbători 70 de ani de la lansarea clasicului R-Type Continental (JAS 949) în 1953. Mașina are un motor de 4,0 litri cu 550 CP, iar cutia automată ZF are opt trepte și tracțiune integrală. Atinge 100 km/h în 4 secunde, iar viteza maximă este de 318 km/h.

Laurențiu Reghecampf are datorie 300.000 de euro la Mihai Rotaru după ce și-a reziliat contractul cu CSU Craiova, în septembrie 2023, pentru a pleca pe banca tehnică al celor de la Al-Tai.

„Cu mine nu are cum să se înțeleagă”

Potrivit contractului pe care îl avea cu CSU Craiova, acesta era obligat să plătească 200 de mii de euro, clauza de reziliere. La această sumă se adăuga 100 de mii de euro clauza din contractul lui Bogdan Merișanu, secundul lui.

Se pare că la plecarea sa, potrivit spuselor lui Rotaru la Orange Sport, Reghecampf a declarat că tot el va plăti și datoria secundului său.

„Are să-i achite clubului suma de 300 de mii de euro. 200 de mii de euro plus 100 de mii de euro pentru Bogdan Merişanu. Sumă pe care el şi-a asumat-o când a plecat. A spus că cei 100 de mii de euro îi va plăti tot el pentru Bogdan. Pare că între timp a uitat.

Nu ştiu cu cine vrea să se înţeleagă să nu mai plătească, dar cu mine nu are cum”, a declarat Mihai Rotaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed