Apropiatul lui Ion Ţiriac a provocat un scandal imens! Acuzaţii incredibile în spatele gratiilor. Ce ar fi făcut vedeta în puşcărie

Apropiatul lui Ion Ţiriac a provocat un scandal imens! Sunt acuzaţii incredibile venite din spatele gratiilor. S-a aflat ce ar fi făcut vedeta în puşcărie. Dezvăluirile l-au lăsat mască pe magnatul român.

Germanul Boris Becker, un apropiat al lui Ion Ţiriac, a declanşat un mare scandal. Aflat în închisoarea Huntercombe, din Marea Britanie, fostul mare jucător de tenis a devenit profesor.

El predă educație fizică deținuților și le vorbește despre beneficiile sportului și ale dietei. Restul deținuților nu sunt deloc mulţumiţi de faptul că fostul jucător de tenis este un privilegiat printre puşcăriaşi.

„În mod normal, trebuie să petreci mai mulți ani închisoare pentru a fi numit profesor. Această slujbă e văzută ca un privilegiu. Dar Becker a fost ales doar la câteva săptămâni de la încarcerare.

Există foarte multă frustrare. Familiile deținuților au trimis scrisori pentru a se plânge”, dezvăluie o sursă pentru The Sun.

Închis la Wandsworth, o instituție veche de 170 de ani, pe care jurnaliștii englezi o descriu drept „ruinată, supraaglomerată și infestată cu șobolani”, Becker a fost mutat la un alt penitenciar, Huntercombe. Această puşcărie are un nivel de securitate mai scăzut față de Wandsworth.

Huntercombe se află în Oxfordshire și este o închisoare destinată străinilor. Este considerată mult mai decentă și sigură, iar prizonierii pot participa la mai multe activități, precum mersul la sala de forță, fotbalul sau baschetul.

Transferul către Huntercombe este un semn că autoritățile din Anglia sunt pregătite să îl deporteze pe Becker înapoi în Germania după ce acesta își ispășește sentința.

Becker a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost găsit vinovat în dosarul falimentului personal. A ascuns peste 2,5 milioane de lire sterline, aproximativ 3 milioane de euro, pentru a evita plata datoriilor. Fostul mare jucător de tenis a fost încarcerat pe 29 aprilie 2022.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed