Apariţie şoc a lui Ion Ţiriac! Magnatul, alături de Sorana Cîrstea. Imaginea momentului oferită de aceştia / Foto

Apariţie şoc a lui Ion Ţiriac! Magnatul, alături de Sorana Cîrstea. Imaginea momentului oferită de aceştia. Cei doi, dar şi fiul miliardarului au fost surprinşi în aceeaşi lojă, la Roland Garros.

Ion Ţiriac nu ratează niciun mare turneu. A fost surprins şi la Roland Garros, alături de Sorana Cîrstea şi fiul său, Ion Alexandru Ţiriac.

Apariţie şoc a lui Ion Ţiriac!

Ion Ţiriac a avut prima apariţie alături de fiul său şi iubita acestuia, Sorana Cîrstea. Cei doi au fost surprinşi la un meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. În spațiul public au apărut mai multe informații că Alexandru Ion Țiriac și Sorana Cîrstea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Deşi relația lor nu a fost confirmată în mod oficial, cei doi au fost surprinşi tot mai des împreună. Ion Ţiriac a venit însoţit de fiul său la primul meci din acest an, de la Roland Garros. Aceştia au asistat la partida dintre Marta Kostyuk şi Aryna Sabalenka.

Meciul s-a disputat pe cea mai mare arenă a complexului de la Roland Garros, „Philippe-Chartrier”, arenă pe care Ion Ţiriac deţine propria lojă. Sorana Cîrstea şi-a făcut şi ea apariţia la finalul meciului, alături de Ion Ion Ţiriac, cât şi alături de tatăl acestuia, conform hotnews.ro.

Sorana Cîrstea va juca şi ea la Roland Garros. În primul tur se va duela cu Jasmine Paolini, ocupanta locului 52 WTA.

Fiul lui Ion Țiriac are doi copii din căsnicia cu Ileana Lazariuc, Alexandru (12 ani) și Nicholas Noah (11 ani). Divorțul a avut loc în 2017, după 17 ani de relație. Ion Ion Ţiriac este fiul cel mare al miliardarului român Ion Ţiriac, născut în perioada în care acesta a avut o relaţie cu americanca Mikette von Isenberg.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed