Anunţul serii în Superliga! Ce decizie au luat cei de la Rapid. Adrian Mutu, direct vizat de hotărâre

Anunţul serii în Superliga! S-a aflat ce decizie au luat cei de la Rapid. Adrian Mutu, direct vizat de hotărâre. Unul dintre acţionarii din Giuleşti, Victor Angelescu, a recunoscut interesul pentru Malcom Edjouma, mijlocașul de la FCSB.

Totuşi, acesta l-a liniştit pe Adrian Mutu. A dezvăluit ce s-a întamplat la negocierile dintre Dan Șucu, celălalt investitor de la Rapid, și Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Anunţul serii în Superliga!

„În cazul lui Edjouma a fost o discuție între Dan Șucu și Gigi Becali și nu cred că se pune problema să îl cumpărăm. Din câte știu, cei de la Steaua nu vor să vândă jucători către noi. Eu vă spun ce știu de la discuții. Fiecare e îndreptățit să ceară cât dorește.

Noi avem mai multe discuții, cu mai mulți jucători. Avem opțiuni de rezervă. Suntem la începutul perioadei de transferuri”, a declarat Victor Angelescu, în direct la Digi Sport.

Zilele trecute, Gigi Becali anunțase suma pentru care l-ar vinde pe Edjouma. „Pe el vreau de la 1,5 milioane de euro în sus”, a spus Becali.

Totuşi, Adrian Mutu poate să stea liniştit. Strategia de transferuri a celor de la Rapid va fi pusă în aplicare. „Noi am început cu 3 luni înainte să facem o strategie, ce jucători ne dorim. Nu cred că apare altcineva, pe ei îi vrem, suntem dispuși să plătim anumite sume de bani. Noi îi dorim pe majoritatea până pe data de 15 iunie. Am declarat public că anul viitor ne batem la titlu, nu avem cuze să nu facem asta. Cupa României rămâne un obiectiv”, a mai spus Victor Angelescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed