Anunțul momentului. Un fost campion de la Roland Garros a spus adio tenisului la 41 de ani

Un fost campion de la Roland Garros a spus adio tenisului. Feliciano Lopez şi-a încheiat joi cariera de jucător de tenis.

În ultimul meci a fost învins de Yannick Hanfmann, la turneul de la Mallorca. Hanfmann s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4 în confruntarea contând pentru sferturile competiţiei.

Feliciano Lopez se retrage după 26 de sezoane

Spaniolul părăsește circuitul ATP după 26 de sezoane în care a activat ca jucător profesionist.

“Am fost un jucător diferit fără să încerc asta, datorită identităţii mele ca jucător, stilului meu şi serviciului meu. Însă nu m-am antrenat pentru a avea acest stil de tenis. Am crescut ca majoritatea spaniolilor. M-am antrenat la Barcelona, însă am decis natural să fiu acest tip de jucător, diferit de ceilalţi”, a declarat Lopez.

Feliciano Lopez deţine recordul de 79 de participări consecutive la turneele majore.

“Sunt foarte mândru că am putut să nu ratez niciun turneu major în 20 de ani, dar şi pentru că am lăsat o impresie bună în faţa colegilor mei şi a oamenilor cu care mi-am petrecut timpul”, a mai spus jucătorul de tenis.

Lopez a câştigat şapte titluri ATP la simplu şi şase la dublu, între care şi Roland Garros în 2016. În plus, are în palmarez patru trofee obţinute cu Spania în Cupa Davis.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed