Anunțul momentului pentru Elias Charalambous! Probleme mari pentru rivalele celor de la FCSB. Dezvăluiri incredibile din interior

Anunțul momentului pentru Elias Charalambous! Probleme mari pentru rivalele celor de la FCSB. Dezvăluiri incredibile din interior. Mesaj categoric din partea lui Anghel Iordănescu.

Laude pe bandă rulantă la adresa elevilor lui Elias Charalambous! Anghel Iordănescu explică de ce FCSB va lua titlul de campioană.

Anunțul momentului pentru Elias Charalambous!

În urma celor 18 etape disputate din cadrul Superligii, roș-albaștrii lui Elias Charalambous ocupă primul loc în clasamentul intern, cu un cumul de 37 de puncte obținute.

Anghel Iordănescu a analizat demersul formațiile în Superliga și consideră că lotul FCSB-ului este cel mai bine pregătit, din punct de vedere fizic, dintre toate formațiile ce evoluează în primul eșalon al competiției interne.

Fostul selecționer a râs de rivalele vicecampioanei, și anume, CFR Cluj, Rapid și CSU Craiova.

„Sincer, din punctul meu de vedere FCSB în momentul de față are cel mai bun lot. Un lot competitiv, lot cu jucători de valoare, un lot cu jucători la echipa națională, în vizorul echipei naționale.

Din păcate, jocul nu demonstrează sau nu ne arată exact că ar putea să câștige campionatul. Din fericire pentru cei de la FCSB, se pare că și CFR și Rapid și Craiova vor să îi ajute să iasă campioană!”, a spus Anghel Iordănescu, citat de fanatik.ro.

Transferul cu care Gigi Becali va zdruncina Superliga

Omul cu banii de la FCSB a anunțat colaborarea cu Nana Antwi, jucător legitimat în prezent la FC Urartu. Fundașul ghanez ar urma să fie prezentat oficial la FCSB, la data de 1 ianuarie.

„E de culoare și este și creștin. Nu vreau să-ți spun eu, păi dar nu e atacant, o să vedeți, da? Are o viteză, e ca viteza luminii. Acum nu vă mai dau semnalmente, după se prinde cineva.

Mai e o echipă în România care l-a vrut și se prinde. Acesta vine în iarnă, d-aia nu pot să vă spun!”, declarase Gigi Becali în luna octombrie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed