Anunțul momentului pentru Dinamo! Dorin Șerdean le dă speranțe fanilor: `Am găsit un limbaj comun şi suntem cu toţii de acord `

Dinamo traversează o perioadă extrem de delicată din punct de vedere, iar oficialii câinilor roșii sunt în căutarea unui investitor.

Se pare că, Dorin Șerdean este aproape să fi găsit soluția salvatoare pentru clublul din Ștefan cel Mare.

Vești bune pentru Dinamo

Dorin Șerdean, președintele lui Dinamo, vine cu o veste bună pentru suflarea dinaovistă. Oficialul câinilor roșii a dezvăluit că se află în discuții avansate cu un grup de investitori români pentru preluarea lui Dinamo.

“Ceva concret nu avem, dar avem discuţii pe toate liniile. Avem mai mult decât speranţe, sunt nişte premise care se pot transforma în ceva concret. Am avut întâlniri la finalul anului trecut şi cu Vlad Iacob şi cu domnul Zăvăleanu.

Am găsit un limbaj comun şi suntem cu toţii de acord că trebuie să găsim un investitor. Avem un investitor nou cu care discutăm. Nu pot să vă spun, trebuie să respect dorinţa dumnealui. Este vorba de o societate.

Sunt afaceri în mai multe părţi din ţară. Vorbim de un investitor foarte puternic. Sunt români. După perioada sărbătorilor au început discuţiile. Pot susţine cele 15 milioane de euro pe un plan”, a spus Şerdean la Fanatik.ro

Dinamo speră să obțină un loc în playoff-ul pentru promovarea în Superligă. Câinii roșii sunt pe locul 8 în Liga a 2-a cu 24 de puncte, cu două mai puțin față de primul loc care duce în playoff.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed