Anunţul momentului pentru Dan Petrescu! Ce spun şefii clubului după ce s-a făcut de râs după meci. Anunţ clar al lui Cristi Balaj

Anunţul momentului pentru Dan Petrescu! S-a aflat ce spun şefii clubului după ce s-a făcut de râs după meci. Anunţ clar al lui Cristi Balaj. Antrenorul echipei din Gruia s-a umplut de penibil la finalul meciului CFR Cluj-Farul 1-2.

Dan Petrescu i-a înjurat pe cei de la Farul, s-a certat cu arbitrul Marcel Bârsan, deşi nu avea ce să îi reproşeze. S-a enervat pentru că Farul şi-a dat viaţa cu echipa sa.

Anunţul momentului pentru Dan Petrescu

La finalul meciului, preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a încercat să justifice ieşirea penibilă a antrenorului. „Dan Petrescu a trăit meciul intens, pe final de campionat. Probabil de aici apare şi această stare fizică precară a lui. Nu ştiu ce trebuia să spun ca să am o imagine clară. Spun ceea ce simt şi ce gândesc în acest moment.

Burcă mi-a relatat clar. Nu ştiu în ce măsură ar trebui să conteze că şi-a dat cuvântul de onoare. Arbitru era cu spatele, s-a întors şi a ales el să îi dea galben şi apoi să-l elimine. A fost o stare de tensiune pe final de meci. Asta şi pentru că mingea nu a intrat în poartă. Toate aceste lucruri adunate, miza, au creat o stare de tensiune pentru noi. Felicităm pe cei de la Farul pentru ce au realizat în acest an”, a spus Balaj, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Balaj e optimist înaintea barajului de Conference League cu FCU Craiova. I-a ironizat pe cei de la CSU Craiova. Rotaru a spus că CFR Cluj va avea mari probleme financiare dacă ratează Europa în acest sezon. „E foarte important acest meci de baraj. Este amuzant cum cei de la CSU Craiova au fost mai tentaţi de meciul nostru decât de jocul lor. Când te ocupi de capra vecinului uite ce ţi se întâmplă.

Trebuie să fim alături de club şi la bine, dar şi la greu. Eu sunt alături de club, nu sunt printre cei care trădează”, a mai spus Balaj.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Dan Petrescu, cât de curând va trebui să se retragă din activitatea de antrenorat. Penibilismele pe care le emană sub tensiunile nervoase, tensiuni inerente din fotbal, îl vor îndepărta tot mai mult de activități de antrenorat până când, la un momentdat va fi interzis pe stadioane. El tot mai mult își pierde autocontrolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed