Anunţul momentului pentru Alex Maxim! Unde va juca românul din sezonul viitor. Surpriză totală

Anunţul momentului pentru Alex Maxim! Unde va juca românul din sezonul viitor. Surpriză totală. Este o mutare senzațională.

Alex Maxim și-a decis viitorul. S-a aflat formația la care va juca mijlocașul român, din sezonul viitor. Este anunțul momentului pentru fotbalist.

Alex Maxim va rămâne la Beșiktaș

Alex Maxim va rămâne la Beșiktaș! Chiar dacă mijlocașul român nu este un om de bază în lotul „Vulturilor”, oficialii formației au încredere în el.

În momentul de față, Alex este împrumutat de la Gazientep, iar oficialii clubului din Istanbul au opțiunea de a-l cumpăra definitiv. Inițial, aceștia nu doreau să îl achiziționeze definitiv, dar se pare că lucrurile s-au schimbat.

Inițial, pentru trasferul definitiv al românului, cei de la Gazientep cereau suma de 5 milioane de euro, care s-a redus între timp la jumătate.

Acum, potrivit surselor oferite de Milliyet, Beșiktaș le-a propus celor de la Gazientep suma de un milion de euro, în schimbul fotbalistului român.

Ce spun turcii despre român

Jurnaliștii turci de la Fotomac au vorbit despre evoluțiile mijlocașului, în tricoul celor de la Beșiktaș.

„Doi fotbaliști diferiți. Maxim, care este împrumutat de la Gaziantep, nu a putut să îndeplinească așteptările.

El a atras atenția prin prestațiile de la Gaziantep și diferența pe care o făcea pe teren, acolo unde a reușit patru goluri și șase pase decisive.

A jucat nouă meciuri pentru Beșiktaș, dar nu a contribuit cu goluri sau pase decisive, în timp ce a jucat un total de 242 de minute. Se așteaptă ca Maxim să se despartă de Beșiktaș”, au scris aceștia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed