Anunţul momentului la Cupa Mondială 2022! S-a aflat imediat după Croaţia – Maroc 2-1. Europenii au luat bronzul

Este anunţul momentului la Cupa Mondială 2022! S-a aflat imediat după finala mică a competiţiei din Qatar, Croaţia – Maroc 2-1. Europenii au luat bronzul, iar antrenorul croaţilor era în culmea fericirii.

Croaţia a reuşit o nouă performanţă fabuloasă. Chiar dacă a pierdut semifinala cu Argentina, a terminat pe locul 3 în Qatar.

Anunţul momentului la Cupa Mondială 2022!

Acum, elecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalici, a declarat că locul trei la Cupa Mondială din Qatar este ca o mare victorie pentru echipa sa. Mai mult, acesta a spus că dedică medalia de bronz poporului croat. „Pentru noi este ca o medalie de aur, este pentru tot popoul croat. Este pentru Miroslav Blazevici, tu ai început această construcţie, este antrenorul antrenorilor. Este a treia oară când câştigăm o medalie şi este extraordinar”, a declarat selecţionerul Zlatko Dalici.

Reprezentativa Croaţiei a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (2-1), selecţionata Marocului, şi a câştigat medaliile de bronz la Cupa Mondială din Qatar. Croaţia a mai ocupat locul 3 la CM din 1998 şi a fost vicecampioană mondială în 2018.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed