Anunţul momentului despre tricolorul lui Edi Iordănescu! Atacantul, pariul uriaş al unei legende. A spus totul înainte de EURO 2024

Viorel Moldovan se pregătește aprig pentru a evolua în partida de adio a Generației de Aur, duel ce se va disputa împotriva echipei World Star, sâmbătă, 25 mai, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Fostul fotbalist este de părere că forma sa este demnă de laudele lui Anghel Iordănescu, chiar și după atâția ani de repaus.

Acesta nu are niciun dubiu în ceea ce privește postul de titular, în partida ce se va disputa împotriva grupării pregătite de către Jose Mourinho. Moldovan așteaptă încrezător meciul de fotbal, programat pe cel mai mare stadion al țării noastre. Este sold-out la bilete.

Viorel Moldovan promite performanță la meciul Generației de Aur!

În anul 2001, Moldovan a fost campion cu Nantes în Ligue 1.

”Pregătit am fost tot timpul, eu sunt o mașină de război. Doar trebuie să știi să mă folosești. Chiar dacă au mai trecut anii peste noi, fotbalul nu se uită. Cred că va fi un pic mai greu din punct de vedere fizic. Vom suferi, dar de asta suntem aici. Să ne mai punem la punct cu acest aspect și să oferim un spectacol fotbalistic suporterilor.

Vin în număr foarte mare. Biletele s-au vândut de mult, e sold-out, va fi un eveniment foarte frumos, felicitări celor care au avut această inițiativă. Mă bucur să fim din nou împreună, când mă uit ce colegi am avut mi se face pielea de găină.

(n.r. joci titular) Dacă stau și mă uit la unii care sunt destul de îmbălsămați, eu cred că acum voi avea mai mult spațiu de joc. Dacă nea Puiu nu m-a folosit în America ’94…S-ar putea să fie momentul meu, să-i trag după mine, dacă acolo au fost ei la înălțime.

Încercăm să găsim soluții pentru a acoperi suficient posturile, să ne ridicăm și noi la un nivel destul de înalt. Lotul adversarilor este destul de interesant, foști jucători de mare valore… Sper să aibă și ei îmbălsămații lor. Cu Mourinho nu ne va fi greu nouă, vom găsi noi spații.

Nu știu dacă se va lăsa cu lacrimi, eu am depășit demult acel moment… Va fi o fiesta frumoasă și ne vom bucura cu fanii împreună!”, a spus Viorel Moldovan, la finalul antrenamentului de pe Arcul de Triumf.

”Drăguș este un atacant care rupe ritmul!”

În ceea ce privește postul de vârf al României la EURO 2024, Viorel Moldovan se bazează pe serviciile lui Denis Drăguș.

”(n.r. pe ce atacant ai miza din lotul României la EURO) Dacă mai slăbesc puțin, cred că aș putea fi eu…În momentul de față e un post destul de complicat, nu prea sunt soluții, cum nu avem nici la postul de fundaș stânga. Sunt cam cele două posturi cu probleme…

Aș miza atacant central pe Drăguș, aș vedea altfel linia de atac, dacă vom juca în 3…Drăguș este un atacant care rupe ritmul, care atacă profunzimea, are explozie. Alibec este un atacant care participă la joc, se pretează la acest joc combinativ. (n.r. prinde Alibec lotul) Rămâne de văzut…”, a concluzionat Viorel Moldovan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed