Anunțul momentului despre tricolori! Ce s-a întâmplat la meciul secret organizat de Edi Iordănescu. Detalii din interior

Detalii despre meciul tricolorilor care s-a disputat cu porțile închise. Cum a ales Edi Iordănescu să îi pregătească pe jucătorii echipei naționale pentru meciurile amicale din iunie.

Edi Iordănescu a decis să schimbe puțin tactica de pregătire a tricolorilor pentru amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein.

Anunțul momentului despre tricolorii lui Edi Iordănescu

Selecționații lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024 s-au reunit la baza de pregătire de la Mogoșoaia în urmă cu o săptămână, iar în jurul zilei de joi, 30 mai, s-a disputat, la comanda selecționerului, un meci-școală, cu Voluntari II.

„Selecționerul Edward Iordănescu a decis ca tricolorii să dispute un joc-școală cu FC Voluntari II. Partida s-a disputat la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, cu porțile închise”, se arată în informațiile oferite de site-ul oficial FRF.

Potrivit fanatik.ro, Ianis Hagi, Nicușor Bancu, George Pușcaș și Valentin Mihăilă, nu au făcut parte din lotul meciului organizat de Iordănescu. Mai mult de atât, Andrei Burcă și Deian Sorescu efectuează antrenamente separate față de ceilalți tricolori.

George Pușcaș și Nicușor Bancu au ajuns la baza de pregătire de la Mogoșoaia mai târziu față de ceilalți selectionați. Cei doi tricolori s-au alăturat echipei în jurul zilei de joi, 30 mai.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed