Anunţul momentului despre Ciprian Tătăruşanu! Portarul român şi-a găsit echipă. Un mare antrenor îl vrea

Anunţul momentului despre Ciprian Tătăruşanu! Portarul român şi-a găsit echipă. Un mare antrenor îl vrea. Unde poate ajunge acesta.

Ciprian Tătărușanu are oferte din Serie A! Portarul român nu va mai continua la AC Milan din sezonul viitor, dar nu duce lipsă de oportunități.

Ciprian Tătărușanu, în vizorul lui Cagliari

Ciprian Tătărușanu, în vizorul lui Cagliari! Fostul portar de la FCSB va pleca de la AC Milan în această vară, dar are șanse foarte mari să rămână în Italia.

După ce s-a vorbit despre interesul lui Empoli, jurnalistul Nicolo Schira anunță și că oficialii lui Cagliari sunt pe urmele goalkeeper-ului născut la București.

Totuși, mutarea la Cagliari se poate materializa doar în situația în care formația la care este legitimat și Răzvan Marin va promova în Serie A.

Tătăruşanu o părăsește pe AC Milan!

Tătăruşanu a ajuns în 2020 la AC Milan şi a jucat în 37 de partide. Presa din Italia susţine că portarului român nu îi va fi prelungit contractul. De asemenea, italienii scriu că Tătăruşanu ar putea ajunge la Empoli, conform milanweb.it.

„Milan, adio Tătărușanu: vine urmașul lui! Sosirea lui Sportiello era anunțată de ceva vreme, acum chiar s-a făcut. Milan va avea un nou portar în sezonul viitor. Cu siguranță, adio lui Tătărușanu.

La fel ca și în sezonul precedent, când Maignan s-a accidentat la încheietura mâinii, Ciprian Tătarusanu a ajuns titular obișnuit în Serie A și în Liga Campionilor.

El nu le inspiră mare încredere suporterilor și a devenit un fel de țap ispășitor la AC Milan. Adevărul este însă că Tătarușanu a avut foarte puține greșeli, cu excepția unor ezitări, în prima parte a sezonului, în care AC Milan și-a compromis șansele de a lupta pentru Scudetto.

La finalul sezonului, contractul portarului român va expira și nu va fi reînnoit. Semnele unei schimbări de portari pentru Milan apăruseră deja în ianuarie, odată cu cumpărarea lui Vasquez. Acum, a fost oficializată o altă operațiune pusă la cale încă din iarnă”, mai spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed