Anunţul momentului despre cei de la FCSB! Totul s-a aflat înaintea meciului cu Farul lui Gică Hagi: ‘Fantastic’

Anunţul momentului despre cei de la FCSB! Totul s-a aflat înaintea meciului cu Farul lui Gică Hagi.

Farul și FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 21.00, la Ovidiu.

Anunţul momentului despre cei de la FCSB

Liderul Farul va deveni noua campioană a României dacă se impune duminică în meciul cu FCSB. Dacă nu, totul se decide în ultima etapă.

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația celor două echipe.

”Eu zic că asta e finala, pentru mine ăsta e meciul care va decide campionatul. Dacă va câștiga Farul, e campioană, dacă va câștiga FCSB, e campioană. La FCSB, e un progres vizibil, mai ales la organizarea de joc pe faza defensivă. Acoperă bine zonele. A fost o mișcare inteligentă cu linia de mijloc formată din Șut, Ovidiu Popescu și Olaru. E un echilibru fantastic între atac și apărare.

Ai și cuplul de fundași centrali, Tamm și Dawa, care arată mai bine decât în campionatul regulat. Apoi, ai jucători care se ridică la un nivel foarte bun”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Fostul internațional crede că Farul ar putea să fie dezavantajată pentru că are mai mulți jucători accidentați. În plus, nici Denis Alibec nu va fi pe teren.

”La Farul, vorbim despre o echipă care excelează pe faza ofensivă, face pressing. Sunt mari probleme de efectiv la Farul, în schimb. Mihai Popescu și Alibec sunt absențe importante. Dacă Mihai Popescu nu se accidenta, Farul putea fi acum campioană”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed