Anunțul făcut de George Pușcaș după ce a revenit la vechea sa echipă. Când ar putea să debuteze pentru Bari

George Pușcaș a decis să revină la fosta sa echipă, Bari, ocupanta locului 10 în Serie B. Italienii își întăresc locul în speranța că vor reuși să promoveze.

Pușcaș a avut un anunț pentru fani, în timp ce presa din Italia a anunțat când ar putea să debuteze internaționalul român.

George Pușcaș, anunț după revenirea la fosta sa echipă

George Pușcaș a fost împrumutat la Bari până la finalul sezonului și va purta tricoul cu numărul 47.

Foto. @sscalciobari

„Sunt fioarte fericit că am ajuns la Bari, e un club important, cu mare pansiune din partea fanilor. Abia aştept să încep, să merg la antrenamente şi să cunosc pe toată lumea”, a spus Puşcaş, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Presa din Italia a anunțat și când ar putea debuta internaționalul român pentru noua sa echipă.

„Transferul lui Pușcaș este, într-un fel, cea mai așteptată achiziție. Asta având în vedere că sosește în departamentul ofensiv care, din cauza accidentărilor și suspendărilor, a fost adesea lipsit de fotbaliști în această primă parte a sezonului. Românul, sosit sub formă de împrumut, va trebui să se adapteze rapid la noua realitate.

Atacantul va pleca mâine cu restul echipei pentru meciul din deplasare de la Ascoli și ar putea intra pe teren. Este greu de crezut că va fi folosit din primul minut, dar este rezonabil să presupunem că Pasquale Marino l-ar putea folosi pentru cel puțin o parte a meciului”, au scris cei de la Tuttobari.

Bari o întâlnește pe Ascoli, duminică, 21 ianuarie, de la ora 17:15.

Atacantul a mai jucat la Bari în perioada 2015-2016, sub formă de împrumut de la Inter, și a marcat 5 goluri.

”Bine ai revenit, George! SSC Bari anunță că l-a adus sub formă de împrumut pe George Alexandru Pușcaș. Atacantul român i se va alătura imediat lotului antrenorului Marino și va purta tricoul cu numărul ’47’”, a fost anunțul italienilor.

Cota de piață a lui George Pușcaș, potrivit Transfermarkt, este de 2 milioane de euro. În trecut, tricoloul a mai jucat pentru Bihor Oradea, Inter, Benevento, Novara, Palermo, Reading, Pisa și Genoa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed