Românca celebră s-a enervat cumplit! Fosta iubită a lui George Pușcaș, avertisment pentru bărbați. Cum vrea să fie cucerită / Foto

Românca celebră s-a enervat cumplit! Fosta iubită a lui George Pușcaș a lansat un avertisment pentru bărbați. S-a aflat cum vrea Alexandra Stan să fie cucerită.

Alexandra Stan a discutat deschis despre relațiile sale amoroase. În trecut, a fost implicată într-o relație cu impresarul Marcel Prodan, de care s-a despărțit în mod scandalos.

Românca celebră s-a enervat cumplit!

A urmat un mariaj scurt, iar recent au apărut speculații cu privire la o posibilă apropiere a ei de fotbalistul George Pușcaș.

Cu toate acestea, artista a explicat starea sa actuală și a subliniat că, în prezent, evită să se implice într-o relație amoroasă din cauza faptului că este percepută drept un „trofeu”.

Alexandra Stan a anunțat că ea și George Pușcaș sunt doar prieteni, iar întâlnirile lor au avut loc în cadrul unui grup de prieteni comuni.

Asta după ce atacantul de la Genoa și Alexandra Stan s-au fotografia împreună, pe când erau într-o vacanță în Grecia.

„E greu să ai o relație, să-mi găsesc pe cineva. Îmi doresc, dar nu caut. Dacă e să vină, să vină…Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat.

Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online. Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe de foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa”, a spus Alexandra Stan, potrivit Cancan.

Alexandra Stan: „O relație toxică îți consumă energia”

Alexandra Stan a spus cum ar trebui să fie bărbatul de lângă ea: „În primul rând să fie sincer, să nu fie superficial. Acum e plină lumea de bărbați care au bani și cred că dacă te plimbă cu mașina și te scot la un suc e gata. Dar nu e chiar așa. E important să ai chestii în comun cu cineva, să te înțelegi bine. Dar e greu să-l întâlnești…Nu e ca și cum ies în oraș cu ideea de a cunoaște oameni.

Dacă știi ce-ți dorești, atragi numai oameni ok. În cazul meu, asta s-a întâmplat, s-au reglat foarte mult lucrurile și mă refer la prieteni, la oamenii cu care lucrez. A fost așa, un an de așezare. Iar anul acesta sper să se vadă mai mult roadele muncii. Când crești ca om și evoluezi nu mai ai timp și energie să stai cu persoane care nu sunt pe aceeași lungime de undă. Lucru valabil și în cazul unei relații. O relație toxică îți consumă energia.

Nu am fost niciodată cu fotbalul, nu am nicio treabă. Oamenii cu care petrec eu timp sunt din echipa mea. Pușcaș nu m-a căutat niciodată. Am ieșit o singură data în vară cu el, cu mai mulți prieteni, într-o conjunctură ca amici. Eu sunt cu treaba mea, el cu a lui. Eu nu-s focusată pe așa ceva”, a mai spus ea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed