Anunţul care îi va enerva pe cei de la FCSB! Totul s-a întâmplat în direct. Ce a putut să spună despre ţinta numărul 1 a vicecampioanei

Anunţul care îi va enerva pe cei de la FCSB! Totul s-a întâmplat în direct. S-a aflat ce a putut să spună despre ţinta numărul 1 a vicecampioanei. Fostul mare portar, Helmut Duckadam, nu este de acord cu repatrierea lui Vlad Chiricheş.

Cei de la FCSB îl doresc pe Vlad Chiricheş, căpitanul naţionalei. Helmut Duckadam a comentat, ironic, repatrierile formațiilor din Superliga.

Anunţul care îi va enerva pe cei de la FCSB!

Helmut Duckadam nu este de acord cu repatrierile din fotbalul românesc. Acesta a vorbit despre revenirea lui Alex Mitriță la CSU Craiova, dar și despre posibilitatea ca Vlad Chiricheș să ajungă la FCSB. ”Eu știu că CSU Craiova mai are acolo trei-patru atacanți.

Eu, la început, când a scos-o Mihai Stoica pe gură cu ciorba reîncălzită, am fost de acord cu el și a avut dreptate. E la modă la noi. Îl aduci pe Mitriță, vrei să-l aduci pe Chiricheș (n.r. cei de la FCSB), înseamnă că fotbalul nostru va crește…”, a spus Helmut Duckadam, ironic, în direct la Digisport.

”Eu zic că e un transfer bun, mai ales că e și oltean. Poate fi un plus și pentru vestiar”, a precizat Mihai Iosif.

În Superligă ar mai putea ajunge în această vară Cătălin Cîrjan și Rareș Ilie, de la Arsenal și Nice. Cei doi ar putea semna cu Rapid. ”Nu știu ce-și doresc cei de la Rapid. Cred că dacă va veni Cîrjan, nu va mai veni Rareș Ilie. Cel mai experimentat e Pănoiu”, a spus Mihai Iosif.

Dacă Rareș Ilie a mai evoluat la Rapid, pentru Cătălin Cîrjan ar reprezenta prima experiență în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed