Anunţ incredibil despre Marius Şumudică! Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut. Ce a putut să spună despre antrenorul lui Gaziantep

Anunţ incredibil despre Marius Şumudică! Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut. S-a aflat ce a putut să spună despre antrenorul lui Gaziantep. Îl compară cu nume mari ale fotbalului mondial.

Gaziantep se află pe poziție de retrogradare, locul 17 cu 28 de puncte, iar acest lucru nu îi mulțumește pe rurci, care ar putea să îl demită pe tehnician. De aici au plecat zvonurile despre posibila venire a tehnicianului la CSU Craiova, în locul lui Ivaylo Petev.

Anunţ incredibil despre Marius Şumudică!

Cu toate că prestațiile jucătorilor lui Sumudică nu sunt bune, Dumitru Dragomir îl consideră un antrenor foarte bun, care știe să își facă meseria.

„Ăsta știe să umble la psihic. Are o doză de nebunie în el. Altfel nu poți să îi mobilizezi. Dacă ai o educație aleasă, e greu să te apleci. Are școala străzii. Trebuie să cobori foarte mult și din punct de vedere intelectual.

Meseria asta e dată naibii. Trebuie să fii mai mult șmecher. Uite-te la Mourinho, uite-te la Guardiola. Șmecheri de profesie! Ei știu cum să vorbească, cum să pună problema, cum să te păcălească”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Marius Șumudică a mai activat pe banca tehnică a celor de la Rapid, FC Brașov, FC Vaslui, Gloria Bistrița, U Cluj, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu și CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed