Anunţ incredibil al lui Nicolae Dică! Înţelegerea secretă cu Gigi Becali, devoalată. De ce antrenează gratis la FCSB

Anunţ incredibil al lui Nicolae Dică! Antrenorul vicecampioanei a vorbit despre înţelegerea secretă pe care a avut-o cu patronul echipei, Gigi Becali, atunci când s-a decis să revină la echipă.

Nicolae Dică a acceptat să revină la FCSB fără să aibă salariu, dar a scos la iveală acum înţelegerea avută cu latifundiarul din Pipera.

Anunţ incredibil al lui Nicolae Dică!

Nicolae Dică a dezvăluit când îi va lua primii bani lui Gigi Becali. Noul tehnician de la FCSB spune că primii bani i-ar putea încasa la finalul verii, dar reuşeşte să se califice cu echipa în grupele Conference League. De asemenea, antrenorul va primi banii dacă va reuși să câștige campionatul cu FCSB.

”Iau salariul dacă intrăm în Europa și dacă voi câștiga campionatul. Salariul se ia la obiectiv. Până acum se spunea că antrenorii vin pentru bani, când vin la obiective, iar nu e bine.

Nu vreau să mai comentez, a fost decizia mea, important este ca ceea am discutat cu patronul echipei să fie ok în continuare. Am încredere în ceea ce pot să fac eu la o echipă. Mulți mi-au spus că sunt nebun că am venit în această perioadă”, a spus Nicolae Dică, la conferinţa de presă dinaintea meciului FCSB – FCU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed