Anunț de ultimă oră. Oamenii lui Răzvan Burleanu au găsit soluția. Ce se întâmplă la meciul cu Andora

Anunț de ultimă oră. Oamenii lui Răzvan Burleanu au găsit soluția. S-a găsit o cale de mijloc, pentru ca suporterii să umple tribunele Arenei Naționale.

FRF a anunțat oficial cine va avea voie să intre pe stadion. Fanii se vor bucura.

Oamenii lui Răzvan Burleanu au găsit soluția!

Tricolorii lui Edi Iordănescu au fost sancționați în urma gesturilor grupării de suporteri ”Uniți sub tricolor!”, care au afișat un banner în timpul duelului cu Kosovo, prin intermediul căruia s-au transmis mesaje xenofobe. UEFA a luat măsuri, prin urmare, echipa națională a României va disputa partida cu Andorra fără spectatori.

Oamenii lui Răzvan Burleanu au venit, însă, cu o alternativă, pentru a împăca atât șefii UEFA, cât și suporterii români. 

Toți copiii cu vârste de până la 14 ani se pot deplasa în tribunele Arenei Naționale pentru a putea susține tricolorii în meciul cu Andorra, de pe data de 15 octombrie.

”Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România-Andorra (15 octombrie, ora 21:45) să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională! Astfel, FRF invită școlile, cluburile sportive, de fotbal și nu numai, academiile de juniori, și orice altă instituție cu activitate juvenilă să vină pe stadion și să susțină România în drumul spre EURO 2024!”, se arată în comunicatul postat pe frf.ro.

”Faceți cunoștință cu România!”

Situația aceasta este asemănătoare cu cea din 2020, când FRF a luat aceeași decizie în ceea ce privește asistența suporterilor la partida cu Norvegia, din preliminariile EURO 2020.

În jur de 27 de mii de copii au fost prezenți în tribunele Arenei Naționale, susținând Echipa Națională cu fulare, steaguri și coregrafii.

Ziariștii norvegieni nu au fost încântați de încercarea FRF-ului de a fenta decizia celor de la UEFA.

”Faceți cunoștință cu România. Deși România a fost pedepsită de forul european, acum cazul a luat o turnură neașteptată. Astfel, ceea ce trebuia să fie un meci cu nivel minim de zgomot devine acum o experiență neobișnuită pentru cei implicați. Arena Națională are o capacitate totală de 55.000 de locuri. Peste jumătate de stadion va fi populat datorită unei soluții creative a românilor.

Atmosfera probabil va fi destul de bună. Într-un fel ciudat. Nimeni nu va folosi cuvinte urâte. Asta e sigur. De fapt e singurul lucru pe care îl știm sigur”, scria presa din Norvegia la acea vreme.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed