Anunţ de ultimă oră despre Laurențiu Reghecampf! Ce au făcut cei de la CSU Craiova. Problemele lui Mihai Rotaru

Anunţ de ultimă oră despre Laurențiu Reghecampf! S-a aflat ce au făcut cei de la CSU Craiova. Problemele lui Mihai Rotaru. S-a aflat cine se va ocupa, momentan, de pregătirea echipei.

Mihai Rotaru a anunțat despărțirea de Laurențiu Reghecampf! S-au aflat detaliile problemelor pe care le are patronul.

De ce nu se anunţă oficial plecarea lui Laurențiu Reghecampf

CSU Craiova se va duela cu ”U” Cluj, sâmbătă seară, de la ora 21.30, pe Cluj Arena, în cea de-a zecea etapă a Superligii.

Corneliu Papură a preluat locul de tehnician al formației CSU Craiova, în urma despărțirii oltenilor de către Laurențiu Reghecampf. Deși vestea plecării antrenorului s-a răspândit rapid în lumea fotbalului, CSU a transmis abia acum un comunicat oficial prin care anunță despărțirea de Reghe.

Comisia Tehnică a FRF trebuie să ratifice denunţarea unilaterală a contractului cu CSU Craiova de către Laurenţiu Reghecampf şi achitarea clauzei de reziliere de 300.000 de euro.

Indiferent de funcția cu care va fi trecut pe foaia de joc, conducerea de la CSU Craiova a anunțat că Papură va ocupa banca tehnică a formației în partida cu ”U” Cluj.

„La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurențiu Reghecampf și unul dintre membrii staffului său tehnic au denunțat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului.

Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă.

Până la finalizarea procedurii menționate mai sus, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni domnului Corneliu Papură, având funcția de director tehnic, ajutat de:

– Dragoș Bon și Ionuț Stancu, antrenori secunzi

– Cătălin Tudor și Daniel Ene, preparatori fizici

– Daniel Tudor, antrenor cu portarii

– Marius Francisc, analist video”, a transmis CSU Craiova.

Între timp, despre Reghecampf s-a scris că este așteptat în zona Golfului în aceste zile, asta după ce i-a fost plătită clauza contractuală în valoare de 300.000 de euro. În aceste momente se așteaptă o decizie din partea FRF, prin care să se ateste că CSU Craiova a rămas fără antrenor și poate numi unul nou.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed