Anunţ crucial pentru Simona Halep! Patrick Mouratoglou i-a decis viitorul româncei. Totul este clar

Anunţ crucial pentru Simona Halep! Patrick Mouratoglou i-a decis viitorul româncei. Totul este clar. S-a speculat, în mai multe rânduri, câ antrenorul francez o va părăsi pe campioana noastră.

Simona Halep este interzisă de peste 8 luni pe terenurile de tenis. A fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Anunţ crucial pentru Simona Halep!

Simona Halep aşteaptă să fie judecată de tribunalul independent de la Londra. Până acum, cei de la ITIA i-au amânat audierea de trei ori. În tot acest timp, românca pierde o grămadă de puncte în circuitul WTA.

S-a speculat că Patrick Mouratoglou ar urma să întrerupă colaborarea cu jucătoarea de tenis din Constanța. Începuse în paralel să colaboreze și cu Holger Rune, unul dintre cei mai promițători tineri jucători din circuitul ATP.

Acum, Mouratoglou a fost întrebat direct despre viitorul colaborării sale cu Simona. „(n.r. dacă va continua să fie antrenorul Simonei Halep) Sigur, în primul rând pentru că avem o relație incredibilă, iar în al doilea rând atunci când oamenii au probleme eu nu-i părăsesc. Așa că voi fi acolo”, a spus Patrick Mouratoglou, conform hotnews.ro.

De asemenea, antrenor a vorbit și despre faptul că audierea Simonei Halep în cazul primelor acuzații de dopaj a fost amânată deja de 3 ori. „Sigurul lucru pe care Simona l-a cerut a fost să fie respectate regulile. Iar regulile pe care ITIA sau ITF le-au făcut spun că atunci când ești suspendat provizoriu, așa cum este cazul Simonei, ești îndreptățit să ai parte de o audiere cât mai rapidă.

Simona așteaptă să fie audiată începând din februarie. Tocmai a fost amânată audierea de la finalul lui mai, iar acum ar trebui să fie la finalul lunii iunie. Ar fi a patra tentativă.

Eu spun că nu respectă regulile, ceea ce este cu adevărat șocant. Simona nu a cerut în niciun moment vreun tratament special, a cerut doar să-și poată prezenta punctul de vedere alături de experții care o reprezintă”, a mai spus Mouratoglou, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed