Anunţ crucial pentru Costel Gâlcă! Decizia incredibilă a lui Mihai Rotaru. Oferta uriaşă pe care a refuzat-o şeful celor de la CSU Craiova

Mihăiță Pleșan face dezvăluiri despre vedetele din lotul lui Costel Gâlcă, pe are patronul nu a vrut să le lase să plece de la echipă. Două oferte majore a refuzat Mihai Rotaru.

CSU Craiova a transferat 5 jucători, în timp ce 6 fotbaliști au plecat în această perioadă de mercato.

 Anunţ crucial pentru Costel Gâlcă! Oferta uriaşă pe care Mihai Rotaru a refuzat-o

Pe lângă cei 6 jucători de la CSU Craiova, care au plecat de la echipă, Mihai Rotaru a mai primit oferte pentru încă doi jucători. Însă, potrivit lui Mihăiță Pleșan, le-a refuzat.

Sunt de mult timp în fotbal și pot să spun că Mihai Rotaru este unul dintre oamenii care investesc mult, vrea mult să realizeze anumite lucruri.

Nu-mi aduc aminte ca până să vină el oferte de 3-4 milioane de euro să se refuze. Chiar și acum, în vară, au fost refuzate două oferte, una de două milioane, alta de trei milioane pentru doi jucători.

Eu cred că va reuși până la urmă. Dacă vor continua pe această linie, vor reuși să-și îndeplinească obiectivele. Iar Gâlcă pentru Craiova e un mare plus”, a declarat, la gsp.ro, Mihăiță Pleșan.

Silviu Lung jr., Carlos Mora, Gregorio Sierra, Takuto Oshima, Luis Paradela, sunt jucătorii care au sosit la CSU Craiova.

Raul Silva, Alexandru Mateiu, Alexandru Cîmpanu, Atanas Trică, Pyry Soiri, Jalen Blesa, sunt jucătorii care au plecat de la Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed