Anunţ crucial despre Radu Drăguşin! Care va fi soarta tricolorului la Tottenham. Verdictul pe care Edi Iordănescu trebuie să-l ştie

Anunţ crucial despre Radu Drăguşin! S-a aflat care va fi soarta tricolorului la Tottenham. Verdictul pe care Edi Iordănescu trebuie să-l ştie. Impresarul de fotbaliști a dat un răspuns categoric.

Radu Drăgușin a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie odată cu transferul la Tottenham, însă acesta nu prea a fost folosit mai deloc, iar când a jucat, a fost indrodus doar câteva minute, pe finalul partidei.

Anunţ crucial despre Radu Drăguşin!

În ultimul meci al echipei, înainte de pauza internațională, Radu a fost folosit în înfrângerea cu Fulhan, 3-0, încă din primul minut, dar a fost criticat dur de fani, din cauza unei greșeli care le-a permis adversarilor să înscrie.

Cu toate acestea, Victor Becali a comentat, la digisport.ro, situația fundașului și este convins că va veni timpul în care se va imune la Spurs, însă este nevoie de timp.

”A fost un val de critici după ultima înfrângere (n.r.- cu Fulham), dar nu a pierdut Drăgușin meciul. A fost o evoluție slabă a echipei. Vor mai fi astfel de momente, însă nu putem stabili valoarea lui Drăgușin după un asemenea meci. Îi trebuie timp, poate mai mult de un an de zile.

Oamenii l-au luat și i-au făcut un contract pe 5-6 ani. Are și o concurență destul de mare, din ce am înțeles vor să mai cumpere un fundaș central. Eu cred că va reuși să se impună, dar nu e o chestiune de zile”, a spus Victor Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed