Anunț clar despre George Pușcaș! Ce este obligat să facă tricolorul. Edi Iordănescu trebuie să stie

Evoluțiile lui George Pușcaș au fost analizate, în detaliu, de către jurnaliștii italieni! Românul a fost transferat iarna trecută la Bari, formație ce activează în Serie B, iar evoluţia sa în cadrul echipei nu a fost pe măsura aşteptărilor.

Ziariștii din ”Cizmă” susțin faptul că George Pușcaș face parte din categoria atacanților transferați la Bari, care nu dau niciun fel de randament în sânul echipei.

Anunț clar despre George Pușcaș!

Tutto Bari consideră că românul își merită poziția de rezervă.

”George Pușcaș a fost subiectul unor discuții în contradictorii în Bari luni la rând. Fotbalistul adus în ianuarie spera că va rezolva problemele din ofensiva lui Bari. A devenit în aceste luni un adevărat ’caz’ și nu este singurul.

Deși a ajuns într-o formă slabă, Pușcaș a fost mereu propus să fie titular în primele meciuri. Pe parcurs a jucat din ce în ce mai puțin, până în punctul în care a ajuns din nou pe banca de rezerve. După ce a fost înlocuit la pauză în meciul cu Modena, atacantul român nu a jucat deloc împotriva lui Cremonese. Iachini a explicat că a luat această decizie pentru ’a nu pune presiune pe el’.

Chiar dacă a avut prestații mediocre, cu trei goluri marcate, Pușcaș reprezintă al doilea cel mai bun atacant al lui Bari dacă ne uităm la raportul dintre golurile înscrise și minutele jucate. Un caz controversat, pe care Bari l-a mai întâlnit în trecut la atacanții transferați în iarnă!”, au scris italienii.

Jurnaliștii italieni se tem că George Pușcaș va avea aceeași soartă precum Gergely Rudolf și pe Erik Huseklepp, ambii transferați la Bari în iarna anului 2011. Niciunul dintre cei menționați nu au reușit să contribuie pozitiv la menținerea echipei în primul eșalon.

Inevitabil, Bari a retrogradat în Serie B, în același an.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed