Antrenorul Simonei Halep, umilit în direct! O mare legendă a tenisului și-a ieșit din fire. Ce a putut spune

Antrenorul Simonei Halep a fost umilit în direct. O mare legendă a tenisului și-a ieșit din fire și nu s-a mai abținut.

Chris Evert s-a enervat pentru că organizatorii de la Roland Garros au transmis prea multe imagini cu Patrick Mouratoglou.

Antrenorul Simonei Halep, umilit în direct

Chris Evert, fosta mare campioană, a făcut mai multe declarații la adresa antrenorului Simonei Halep. Fosta jucătoare de tenis, care are în palmares 18 titluri de Grand Slam, s-a săturat să-l vadă pe Patrick Mouratoglou peste tot la Roland Garros. Francezul a fost alături de Holger Rune, dar și de Coco Gauff. Ambii au fost însă eliminați.

„Îl arătăm cam mult pe Patrick Mouratoglou, cred!”, a spus Evert, supărată, în direct.

Chris Evert a susținut-o încă de la început pe Simona Halep, dar nu s-a înțeles niciodată foarte bine cu antrenorul francez. Cei doi s-au contrat în urmă cu câteva săptămâni, după ce Mouratoglou a făcut câteva comentarii despre Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.

„Acordați-i noii generații ceva timp! Nici cei trei mari (n.r. – Federer, Nadal și Djokovic) nu au fost iubiți din prima zi”, a spus Mouratoglou.

„Wow! E puțin negativ ce ai spus! Gândește mai pozitiv! Se reconstruiește în tenis, sunt multe talente, iar americanii se descurcă grozav. Novak urmează să fie cel mai mare din toate timpurile”, a spus atunci Evert.

„Ce este negativ? Unii spun că tinerii nu sunt iubiți la fel de mult ca cei trei. Eu cred că au nevoie de timp pentru a fi cunoscuți și apreciați la fel de mult ca și cei mai mari tenismeni, pe care oamenii au început să-i placă în timp”, a fost replica lui Patrick Mouratoglou.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed