Antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali rupe tăcerea! Îl învaţă pe Mihai Pintilii să încalce legea: ‘Trebuie să fim ajutați’

Antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali rupe tăcerea. Ilie Poenaru se implică în scandalul licențelor PRO.

Acesta a vorbit despre situația în care se află Mihai Pintilii, după ce antrenorul a fost suspendat și amendat.

Antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali rupe tăcerea

Ilie Poenaru a fost dorit de două ori de Gigi Becali, dar a refuzat de fiecare dată să o pregătească pe FCSB. Antrenorul a vorbit însă despre situația în care se află Mihai Pintilii. Pentru că nu are licența PRO, dar a dat indicații în timpul meciului, acesta a fost suspendat patru etape și amendat.

De altfel, nici Ilie Poenaru nu deține încă licența PRO.

„N-aș vrea să comentez, pentru că nu este ok și pot și pot fi subiectiv. Faptul că oamenii din club asta își doresc și echipa joacă acum altceva, poate fi șansa lui (n.r. a lui Pintilii). Sunt de acord că atât eu, că și ceilalți trebuie să ne luăm acele licențe. Trebuie să mergem la școală, este adevărat.

Știu că sunt anumiți antrenori pe care-i deranjează această situație. Dar până la urmă Pintilii are șansa lui. Vrea să își înceapă o carieră. Trebuie să fim oarecum ajutați, ca să trecem mai repede de etapele astea”, a declarat Poenaru, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

După toate scandalurile în care a fost implicat în ultima perioadă, Pintilii a declarat că s-ar mulțumi să fie antrenor secund la FCSB, în cadrul podcast-ului ”Victory Extra Time”.

„Aș accepta să fiu secund, de ce nu? Dacă n-am Licența Pro. Atât timp cât sunt lucrurile normale și vine un antrenor de la care am ce să învăț… Și acum, dacă ar aduce pe cineva, n-aș avea nicio problemă. Aș face un pas în spate, pentru ca eu să iau lucrurile treptat.

Situația a dus să rămân și să fiu. Probabil e greu să vină cineva acum după rezultate nu bune, foarte bune. Echipa era pe 14 când a plecat Nicolae Dică, toți ne întrebam dacă prindem play-off-ul.

Eu aș vrea să fac pasul în spate, pentru că vreau să-mi iau Licențele, să fiu în regulă”, a declarat Mihai Pintilii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed