Antrenorul care a adus cel mai important trofeu din istoria fotbalului românesc a fost cuceritor și în amor! A fost însurat cu `femeia fatală a României`!

Timpul trece și nu l-a iertat nici pe antrenorul care a produs cea mai frumoasă emoție și cel mai prețios trofeu din fotbalul românesc – Cupa Campionilor Europeni, cu Steaua București, la Sevilla, pe 7 mai 1986.

Emeric Ienei n-a fost uitat în ziua în care a împlinit 86 de ani. Doar că bătrânețea e haină grea și cum abia se mai deplasează, în ultima vreme, nea Imi, cum îi spun cu drag foștii săi elevi, e o apariție rară. Ienei a avut totuși o intervenție în direct, la Digi Sport.

”Le mulțumesc jucătorilor mei care au câștigat Cupa Europei și care au jucat și în România, au câștigat campionate și s-au comportat ca niște adevărați jucători.

Am reușit să-i fac pe aceștia, vorbind cu ei prietenește, chiar cu niște cuvinte fotbalistice și i-am convins că sunt buni și că pot câștiga și că pot aduce României o cupă foarte, foarte importantă”, a spus Ienei, la Digi Sport.

Vasilica Tastaman, prima soție a lui Ienei

Lui Ienei i-au rămas amintirile. Și bucuriile pe care i le mai fac nepoții. Soția, Ileana, fostă sportivă și ea, s-a stins acum doi ani, iar venerabilului antrenor îi sunt aproape copiii. Are o fiică de la Ileana, Cristina, și pe Călin, băiatul pe care-l are cu o actriță celebră în România.

Cu Vasilica Tastaman, ”femeia fatală a României”, cum i s-a spus actriței, Emeric Ienei a fost căsătorit timp de zece ani. Au divorțat, dar ”lordul” nu și-a vorbit de rău niciodată fosta soție, pe mama fiului său. Deși s-au tot țesut legende, că l-ar fi înșelat cu Gheorghe Dinică și chiar că l-a părăsit pentru următorul ei soț, Dan Tufaru.

Vasilica a fost diva blondă, cu părul ondulat, de o frumusețe uluitoare, cu un chip angelic şi cu o siluetă perfectă. Era tot timpul o apariție și a bifat filme care s-au bucurat de un imens succes la public: „B.D. în alertă”, „Eu, tu şi Ovidiu”,, „Nea Mărin miliardar”, „Veronica”, „Grăbeşte-te încet” şi multe altele.

 

 

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed