Antonio Sefer nu se teme de confruntarea cu Gabi Tamaș. Care este cea mai mare dorință a rapidistului

Antonio Sefer a fost omul meciului în Rapid – FC Argeș, scor 2-1, după ce a marcat ambele goluri ale giuleștenilor. Acum își dorește să marcheze și în meciul cu Petrolul. Sefer încă își amintește că a avut mari emoții când a jucat contra lupilor galbeni în Liga a 2-a.

„Emoţii am avut când am jucat prima oară cu Petrolul, în Regie, în Liga a II-a. Sunt însă emoţii constructive, e normal. Am şi presiune, se cer multe de la mine şi nu vreau să dezamăgesc, să fac lucruri greşite. Eu îmi propun să marchez, să dau pase de gol, vreau să îmi ajut echipa cât mai mult.

Pentru mine în acest meci un gol ar fi un lucru nemaipomenit, e un obiectiv personal, pentru că nu am marcat contra Petrolului. Dar prefer să dau o pasă de gol şi să câştige echipa”, a spus Sefer la conferința de presă.

Sefer nu se teme de Gabi Tamaș

Tânărul fotbalist a fost întrebat în cadrul conferinței de presă dacă se teme de confruntarea cu Gabi Tamaș.

„Nu îmi e teamă de Tamaş, de ce să-mi fie teamă? Eu îl respect pentru cariera lui, pentru ceea ce face. Noi în meciurile puternice ne-am concentrat şi am avut reuşite. Din păcate, problemele noastre au fost mereu în partidele cu echipele mai slab cotate decât noi. Anul acesta ne propunem să facem jocuri bune cu toate echipele”, a mai spus fotbalistul.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari