Antena 1 i-a decis soarta lui Mihai Morar după dezastrul de sâmbătă. Vedeta nu mai prinde un loc de comentator la următoarea cursă de Formula 1

Antena 1 i-a decis soarta lui Mihai Morar după dezastrul de sâmbătă. Vedeta nu mai prinde un loc de comentator la următoarea cursă de Formula 1.

Sezonul a început cu Marele Premiu al Bahrainului. Cursa de pe circuitul de la Sakhir a fost câștigată de olandezul Max Verstappen.

Antena 1 i-a decis soarta lui Mihai Morar

În acest an, Campionatul Mondial de Formula 1 se vede la Antena 1. După Marele Premiu al Bahrainului, a izbucnit un scandal uriaș. Fanii i-au criticat dur pe cei doi comentatori, Mihai Morar și Cătălin Cedric Ghigea.

Prezentatorul matinalului de la Radio Zu nu va mai comenta următoarea cursă, programată în Arabia Saudită în weekendul 7-9 martie.

Cătălin Cedric Ghigea a postat un mesaj în mediul online în care a explicat de ce s-au făcut greșeli, conform ziare.com.

„Buna seara tuturor! Asa cum am promis, voi fi prezent aici pentru a fi in contact cu voi deși, uneori pare sa fie greu. Am citit toate posturile voastre si comentariile si am câteva lucruri de spus:

1. E clar ca nu ai cum sa mulțumești pe toată lumea. Si cel mai bun exemplu este pronunția numelui lui Daniel Ricciardo. Unii vor în engleză, unii în italiană, unii in română. Oricum ai face, tot îți sare cineva în cap. Am să îl pronunț exact așa cum si-l pronunță el. Dar nu cred ce se va închide subiectul nici așa.

2. Si daca tot nu mergem pe romana, DRS (in engleza Di Ar Es, in romana De Re Es) Ambele corecte. Nici aici nu ai cum sa împaci pe toată lumea.

3. Vorbitul peste team radio: în mod normal, la toate posturile, team radio vine pe feed de ambianță. Pe acest feed nu se auzea și doar vedeam grafica și scrisul pe ecran. Așteptam o vreme, credeam eu suficientă și apoi vorbeam. După transmisie am aflat ca team radio a venit pe feed separat dar volumul era dat pe minim. Asta se poate corecta ușor. Ieri, de exemplu, ambele au fost pe același feed de sunet. Azi, nu. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Criticat dur, comentatorul curselor de Formula 1 a intrat pe grupul fanilor! Mihai Morar, scos din schemă pentru următoarea cursă.”, este o parte a mesajului.

„Greșeala cu depășirile: mi-o asum în întregime”

„4. Nu destule explicații tehnice, prea multe explicații tehnice. In funcție de derularea cursei, a calificărilor, a antrenamentelor, le voi spune atât cât am timp.

5. Piulița! Da, rotile de Formula 1 au si ele o piuliță centrala, care este atașată jantei. Si nu, janta nu se poate monta invers ca nu ar intra pe fuzeta.

6. Intonația vocii mele. Da, este ceva la care lucrez. Dimineața am fost 3,5 ore in cabina Eurosport pentru WEC. Acolo aceasta intonație a vocii mele este una potrivita. In trecut, la DTM, cursa de sprint de o ora, ritmul era mult mai alert. Si încă ceva, cursa a fost una destul de letargica.

7. Greșeala cu depășirile: mi-o asum in întregime. M-am încurcat intre live timing ce are un delay de câteva secunde bune si imaginile de pe ecran. Sper sa nu se mai întâmple.

8. Reclame. Aici, cineva din interiorul televiziunilor generaliste poate explica mai bine ca mine. Orice televiziune comerciala are reclame. Durata reclamelor nu a fost lunga dar de 2 ori a fost in momente nepotrivite. Steag galben Sargeant si depășirea lui Sainz. Poate se va reuși cumva tehnic sa ramana cursa intr-un ecran mai mic (ca la RTL).”, a mai scris Cătălin Cedric Ghigea.

„Săptămâna viitoare sunt fără Mihai”

„9. Mihai Morar își da silința. Dpmdv, in manșele de antrenamente 1 si 3 a fost foarte ok. In restul, are nevoie de timp pentru a se acomoda. Știți întrebarea aia: Când este ultima data când ai făcut ceva nou? Pentru unii a fost AZI!

10. Săptămâna viitoare sunt fără Mihai. Pana atunci va exista grup de whatsapp si vom comunica live.

11. Nu este de ici de colo sa ai transmisiune live a 5 manse la numai o saptamana dupa ce ai cumparat drepturile de autor. Nu le iau eu apărarea. Sunt si ei in stare să facă asta.In final, vreau sa le mulțumesc celor ce au scris de bine aici dar si celor care, mai tematori de reactiile de pe grup, mi-au scris mesaje private. Din mile de oameni de pe grup, la Zoom ati foat doar 50.Cand l-am sunat pe Antal sa ii spun ca voi comenta F1 la Antena, mi-a spus sa imi iau o platosa groasa, sa citesc ce scrieți, sa discern intre ce se poate îmbunătăți si ce tine de preferințe personale chiar daca sunt manifestate agresiv. Iar despre restul, pacat ca suntem uneori prea negativi cu absolut orice! EXACT ASTA FAC.

Sa ne bucuram de curse!”, a mai scris comentatorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed