Andrei Ivan a `înscris` decisiv! Se însoară cu superba lui logodnică, fosta gimnastă Anda Butuc este și însărcinată

Golgheterul Craiovei lui Rotaru e în culmea fericirii. Andrei Ivan are nuntă mare în weekend, iar la toamnă, viitoarea lui soție îl face tătic pentru prima oară, susține prosport.ro.

Logodnica lui Ivan este și ea fostă sportivă. Anda Butuc a fost gimnastă, iar dragostea cu atacantul oltean a fost una nebună. Internaționalul român i-a adresat iubitei marea întrebare chiar înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB.

Anda Butuc a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, e sigur că dragostea l-a potolit pe Ivan și l-a ajutat să dea totul pe teren.

„Andrei are o evoluții constant bună în ultimul timp. Eu am pus-o pe echilibrul lui din viața personală, și-a găsit o prietenă care l-a echilibrat. Are nunta duminica viitoare. Trebuie să fie într-un maxim, să atingă alte culmi pentru că deja atinge și el maturitatea.

(n.r. întrebare: Îl învoiți pentru luna de miere?)E încă liber. Știi cum e acum, se face înainte luna de miere și după se căsătoresc. A făcut destule luni de miere”, a dezvăluit Sorin Cârțu, la sport.ro.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed