Andreea Bălan nu s-a mai abţinut! Ce i-a făcut iubitul sportiv vedetei. Dezvăluiri intime făcute de către cântăreaţă / Foto

Andreea Bălan nu s-a mai abţinut și a făcut totul public! S-a aflat cu ce a surprins-o iubitul sportiv pe vedetă. Dezvăluiri intime făcute de către cântăreaţă despre relația sa. Cei doi au împlinit un an de când sunt împreună.

Andreea Bălan și jucătorul de tenis Victor Cornea  sunt împreună de un an. Cei doi se iubesc la fel ca în prima zi și nu evită să își exprime sentimentele în public.

Andreea Bălan nu s-a mai abținut!

Artista a mers în Franța, la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, pentru a fi alături de iubitul său care va participa la proba de dublu.

Am ajuns ieri aici si e foooarte frumoos! @victorcornea ❤️ e pe tabloul principal si va juca zilele acestea ✌️ sa-i tinem pumnii 🤗🎼. Dati swipe pana la final sa vedeti terasa de unde ma suna anul trecut cand ne-am cunoscut 🤭
Si daa, am implinit 1 an de relatie 😍”, a fost mesajul postat de Bălan, pe contul ei de Instagram.

Cornea i-a răspuns cu o inimioară iubitei sale și a postat și un mesaj sugestiv: ”La cât mai multe experiențe împreună”.

Cântăreața susține că se înțeleg de minune și a dezvăluit cum s-au cunoscut, dar și cum reușește să-l susțină moral în timpul partidelor de tenis.

La început totul părea complicat. Andreea are 39 de ani și două fetițe din căsătoria anterioară. Victor Cornea este cu 9 ani mai mic și are un băiețel. Aceste lucruri nu i-au împiedicat să aibă o relație de vis, în care totul merge de minune, mai ales că au multe lucruri în comun.

”Anul trecut, în perioada turneului de la Roland Garros, am apărut la televizor și am spus ceva despre manifestare și spiritualitate. El a văzut filmulețul, pentru că și el, oarecum, împărtășește aceste idei. Are doar 30 de ani, dar este foarte matur pentru că sportul și performanța te maturizează. Mulți spun că între noi este o diferență mare. El este mai mic cu nouă ani, dar să nu uităm că el sportiv de performanță.

El este plecat de acasă de la șapte sau de la zece ani, a fost de șase ori campion național, iar acum este între primii 70 de jucători de tenis din lume, la dublu. El este foarte matur din punct de vedere emoțional și este trăit afară”, a declarat Andreea Bălan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed