Ce a ajuns să îi facă Andreea Bălan iubitului sportiv. Dezvăluirile fabuloase ale vedetei. Se întâmplă la fiecare meci al acestuia / Foto

Ce a ajuns să îi facă Andreea Bălan iubitului sportiv. Dezvăluirile fabuloase ale vedetei. Se întâmplă la fiecare meci al acestuia. Chiar cântăreaţa a fost cea care a decis să dea cărţile pe faţă.

Andreea Bălan i-a sucit minţile lui Victor Cornea de mai bine de un an. Acum, ies la iveală detalii picante despre relaţia dintre cei doi.

Ce a ajuns să îi facă Andreea Bălan iubitului sportiv

Andreea Bălan susține că se iubesc foarte mult și că se înțeleg de minune. Mai mult, artista a dezvăluit cum s-au cunoscut, dar și cum reușește să-i ridice moralul în timpul partidelor de pe terenul de tenis.

Artista vorbește despre o relație de vis, în care totul este perfect. Asta mai ales că au multe lucruri în comun. Relația lor s-a înfiripat după un schimb de mesaje pe rețelele sociale. ”Anul trecut, în perioada turneului de la Roland Garros, am apărut la televizor și am spus ceva despre manisfestare și spiritualitate, iar el a văzut filmulețul, pentru că și el, oarecum, împărtășește aceste idei.

El are doar 30 de ani, dar este foarte matur pentru că sportul și performanța te maturizează. Mulți spun că între noi este o diferență mare, că el este mai mic cu nouă ani, dar să nu uităm că el sportiv de performanță.

El este plecat de acasă de la șapte sau de la zece ani, a fost de șase ori campion național, iar acum este între primii 70 de jucători de tenis din lume, la dublu. El este foarte matur din punct de vedere emoțional și este trăit afară”, a declarat Andreea Bălan la ”Podcast lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed