Andreea Bălan nu s-a mai abţinut! Ce a putut să îi ceară iubitului sportiv. Are planuri uriaşe / Foto

Andreea Bălan nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a putut să îi ceară iubitului sportiv. Are planuri uriaşe cu jucătorul de tenis de care pare să fie mai îndrăgostită ca niciodată. Între cei doi este o diferenţă de aproape 10 ani.

Andreea Bălan şi Victor Cornea au planuri mari. Cântăreaţa a vorbit, pentru prima dată, despre căsătorie.

Andreea Bălan nu s-a mai abţinut!

Andreea Bălan s-a decis să dea cărţile pe faţă. A mărturisit că vrea să se mărite a doua oară. Are însă condiţii clare pe care i le pune lui Victor Cornea. Artista a mai fost căsătorită o dată. Acum, a stabilit în cel mai mic detaliu nunta și nu s-a ferit să vorbească despre dorințele pe care le are pentru ea și jucătorul de tenis din circuitul ATP.

Andreea a mărturisit că ia în calcul posibilitatea de a se căsători în perioada următoare cu Victor Cornea. A mai fost logodită cu Teo Păcurar la începutul anilor 2000, însă cei doi nu au mai ajuns în fața altarului, deoarece s-au despărțit. Ulterior, ea a format un cuplu timp de aproximativ opt ani cu Keo, care e de asemenea artist.

Cel care a convins-o să se mărite a fost George Burcea, un actor pe care l-a cunoscut în 2014, la filmările unui videoclip. S-au căsătorit în septembrie 2019, însă după doar câteva luni, în prima jumătate a anului 2020, s-au despărțit.

Vedeta susține că își dorește să fie din nou mireasă, însă într-un cerc mult mai restrâns. În plus, vrea ca nunta să o facă pe plajă, la mare. „Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații”, a mărturisit Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”.

Artista a recunoscut că fiica ei chiar a întrebat-o dacă face nunta cu Victor Cornea. „Pentru copii contează. Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor. Este cea mai frumoasă și curată și liniștită iubire pe care o trăiesc”, a adăugat Andreea Bălan.

Artista se relaxează frecvent în turneele de tenis în care îl însoțește pe Victor Cornea.„Acum, dintr-o dată, merg în altă lume. Este o etapă foarte bună și terapeutică. El strălucește, eu doar îl susțin. Pentru mine este o vacanță când merg cu Victor în turnee, a completat Andreea Bălan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed