Andreea Bălan, dezvăluiri fabuloase! Ce i-a făcut iubitul sportiv. Artista a vorbit despre noua relație / Foto

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri fabuloase despre relația pe care o are cu jucătorul de tenis. Artista l-a însoțit la ultima competiție la care a participat și spune că acum știe ce înseamnă adevărata performanță.

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste. cei doi își petrec aproape tot timpul împreună, artista însoțindu-l la turnee atunci când programul îi permite.

Andreea Bălan, dezvăluiri fabuloase

Victor Cornea trece printr-o perioadă foate bună. S-a calificat în finala de dublu a turneului de la Napoli alături de Theo Arribage, pe care a pierdut-o însă. Românul a încasat 4.870 de euro și a primit 75 de puncte ATP la dublu.

În urmă cu aproape două săptămâni, Victor Cornea și Theo Arribage au câștigat finala turneului Challenger de la Murcia.

Andreea Bălan a postat un mesaj emoționant pentru iubitul ei pe contul de socializare. 

„Două săptămâni la rând și două trofee foarte importante câștigate în Murcia și Napoli ! Sunt cea mai mândră de tine și ai toată admirația mea, iubirea mea @victorcornea.

Și lângă tine am înțeles cu adevărat ce înseamnă performanța, disciplina și puterea mentală!

Să fii în primii 70 jucători ai lumii este un rezultat extraordinar, obținut doar prin foarte multă muncă, disciplină, sacrificii și perseverență! Love you till the end of time! Iar Ella și Clara au un exemplu extraordinar în ține și îți sunt recunoscătoare pentru iubirea pe care le-o dăruiești”, a scris artista pe Instagram.

Victor Cornea este în acest moment în primii 70 de jucători ai lumii la dublu

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed