Andrea Mandorlini, dat afară?! Dezvăluirea momentului despre cei de la CFR Cluj. Va ieşi un mare scandal

Andrea Mandorlini ar putea să fie în pericol. Un fost conducător de club îl avertizează pe italian, spunând că șefii de la CFR Cluj au luat mereu decizii extrem de rapid.

CFR Cluj a terminat la egalitate cu UTA, scor 0-0, în etapa a 17-a din Superliga, și a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie.

Andrea Mandorlini ar putea să fie dat afară

Andrea Mandorlini ar putea să-și piardă locul pe banca clujenilor. De patru meciuri, echipa nu a mai câștigat. În acest moment, CFR Cluj este pe locul 2 în Superliga, cu 32 de puncte, două mai puține decât liderul FCSB, care va juca astăzi.

Constantin Zotta se așteaptă ca italianul să fie îndepărtat cât mai curând de la echipă.

„Mă gândesc când a avut conducerea lui CFR Cluj o astfel de situație și nu a luat măsuri. A fost mereu foarte reactivă. A luat mereu măsuri rapide!”, a declarat Constantin Zotta la  Orange Sport.

Basarab Panduru a încercat să explice ce se întâmplă la CFR Cluj.

„Acum simte și conducerea că sunt ceva probleme cu jucători, cu lotul, cu Jefte, toate problemele? Simt și ei că lucrurile nu sunt cum trebuie și nu pun toată vina pe Mandorlini?”, a spus fostul internațional.

Replica lui Zotta nu s-a lăsat așteptată.

„Problema e că jocul suferă. Și nu suferă de azi! Dacă luăm ultimele 10 meciuri nu am văzut o evoluție consistentă, o creștere de la etapă la etapă. E un joc îmbătrânit, fără viteză. Doar centrări, nimic mai mult”, a spus fostul conducător din Liga 1.

Ce a spus Mandorlini după meciul cu UTA

„Aşa este fotbalul. Am avut multe ocazii, dar ne-a lipsit şansa. Ne-am creat multe şanse, dar aşa e fotbalul. Ne pregătim pentru următorul meci. Nu contează că ne poate depăşi Rapid. Am avut ocazii, să mergem pe acelaşi drum. Din păcate, nu am reuşit să marcăm din ocaziile mari pe care le-am avut. Sunt mulţumit de reveniri. Camora a fost pe bancă pentru că a dat suport echipei. Birligea ştiam că va juca 20-30 de minute. Meritam să câştigăm, dar aşa este fotbalul. Mario s-a simţit când nu l-am avut în teren. Azi ne-a lipsit norocul. Nu e uşor să-ţi creezi atâtea ocazii, dar nu mereu cine are ocazii câştigă”, a spus Andrea Mandorlini, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed