Andrea Compagno îi dă lecții lui Gigi Becali! Ce jucători trebuie să vină la FCSB. Atacantul italian a spus clar

Andrea Compagno îi dă lecții lui Gigi Becali.  Fostul atacant italian de la FCSB-ului a reacționat după ce a văzut lista cu transferuri făcută de latifundiarul din Pipera.

Andrea Compagno a fost transferat la Tianjin Tiger, în China, după ce nu mai era deloc pe aceeași undă cu Gigi Becali.

Andrea Compagno îi dă lecții lui Gigi Becali!

Gigi Becali se pregătește intens pentru Europa, și are o listă întreagă cu fotbaliști pe care vrea să îi transfere la FCSB, însă lui Andrea Compagno i-au sărit în ochii atacanții pe care patronul roș-albaștrilor îi vrea la echipă.

„Toţi trei pe care i-ați enumerat sunt jucători care au fost foarte buni în acest campionat şi sunt jucători buni, cu nume. Poate Alibec, pentru că a fost la Steaua (n.r. FCSB), dar vine după o schimbare. Nu ştiu, cel mai sigur că performează poate fi Tănase, în 2-3 ani a înscris 20 de goluri.

Dacă vrei unul sigur care marchează cred că ar trebui să fie el, dar nu ştiu el dacă e interesat sau nu pentru că joacă în Arabia, care este un campionat foarte important, nu ştiu dacă vrea înapoi la FCSB. Pentru FCSB ar fi bine unul din aceşti trei jucători. Şi Munteanu e mai tânăr, dar a făcut bine”, a declarat Andrea Compagno, potrivit orangesport.ro.

„Am scris foștilor colegi, antrenori, doctori”

Chiar dacă este pe val în China, în 6 meciuri jucate a înscris de 5 ori, Compagno încă se gândește la foști săi colegi, pe care, potrivit sport.ro, i-a sunat să îi felicite imediat cum au devenit campionii României.

„Ar fi super, dar nu știu cum funcționează. Am scris foștilor colegi, antrenori, doctori. Sunt foarte fericit!. Cred că după noiembrie-decembrie am înțeles că o să fim campioni pentru că acest an nu era concurență. Era la nivelul superior, și anul trecut eram foarte buni, dar era o echipă mai bună ca noi, cu un fotbal foarte bun, Farul, dar anul acesta nu cred că a putut să se bată cu FCSB. A dominat din primul minut până în ultimul. Sunt fericit pentru suporteri și pentru tot orașul.

Eu sunt în China acum, băieții au făcut totul. Această schimbare pentru mine era obligatorie pentru că toată lumea știe cum a mers situația.

A fost un an și jumătate foarte bun pentru mine, era foarte important să schimb pentru că persoana cea mai importantă din clubul FCSB nu mă plăcea pe mine și am zis că nu rămân acolo degeaba, mai bine să schimb”, a declarat Andrea Compagno.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed