Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Vedeta lui Gică Hagi vine la FCSB. Detalii de ultimă oră din interior

Gigi Becali aduce jucători noi și îi face echipa lui Elias Charalambous! Vedeta lui Gică Hagi vine la FCSB din această vară. Detalii de ultimă oră din interior despre noile achiziții făcute de campioana României.

Gigi Becali vrea să aducă 7-8 jucători la FCSB în noul sezon. Pe lista patronului se află mai mulți jucători dar nu toți vor putea veni să îmbrace tricoul roș-albastru. Antrenorul cipriot este gata să pregătească echipa pentru preliminariile Champions League.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

FCSB a sărbătorit sâmbătă seară titlul de campioană, dar conducerea roș-albaștrilor nu mai are mult timp la dispoziție pentru a celebra acest succes. Campania de transferuri va începe, iar David Kiki (30 de ani) va fi primul fotbalist care va semna cu noua campioană a României, conform digisport.ro.

Kiki este fotbalistul celor de la Farul și va deveni liber de contract din vară. Prin urmare, fotbalistul din Benin va putea semna cu echipa lui Gigi Becali.

David Kiki a început fotbalul la ASM Belfort, în Franța. A mai evoluat la Niort, Brest și Red Star FC, după care a ajuns în Bulgaria, la Montana. În 2021 s-a transferat la Arda Kardzhali, iar din 2022 a jucat la Farul, cu care a cucerit titlul în sezonul trecut.

Becali a anunțat că vrea să îl aducă pe atacant la FCSB alături de alți fotbaliști, pentru a obține calificarea în Liga Campionilor.

Louis Munteanu fusese și el dorit la gruparea roș-albastră dar fotbalistul a anunțat că nu să rămână în Superliga. Acesta a transmis că Fiorentina urmează să îi prelungească contractul, astfel că își dorește să continue Serie A.

”Ne-am bătut singuri, cred că am ieșit din lupta pentru Europa. Când suntem pe locul patru, ce să conteze? Îmi doresc din suflet să fiu pe loc de Europa când plec. Știu cât muncește Mister aici.

Eu nu știu nimic despre interesul lor. Mai am contract la Fiorentina. Am înțeles că vor să îmi prelungească contractul. Înseamnă că au încredere în mine. Eu îmi doresc să rămân acolo.”, a declarat Louis Munteanu, la flash-interviu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed