Andrea Compagno face scandal! L-a distrus pe Mihai Stoica. Ce l-a enervat pe fostul atacant de la FCSB

Andrea Compagno face scandal. Fostul jucător al celor de la FCSB s-a enervat și l-a distrus pe Mihai Stoica pentru declarațiile făcute în urmă cu ceva vreme.

Atacantul s-a transferat în luna februarie a acestui an în China, la Tianjin Jinmen Tiger, după ce Gigi Becali nu l-a mai dorit la echipă.

Andrea Compagno iese la atac

Atacantul italian nu s-a abținut și l-a făcut praf pe Mihai Stoica. Andrea Compagno aree un sezon bun în China, acolo unde a jucat 6 meciuri și a marcat 5 goluri, fiind golgheterul echipei.

Înaintea de plecarea de la FCSB, oficialul clubului spunea că italianul nu joacă fotbal din pasiune. Compagno nu a uitat și cu prima ocazie l-a taxat.

„Nu mi-a plăcut ce am văzut în acea perioadă în care mă transferam în China. M-am gândit dacă să răspund sau nu. A vorbit de un băiat venit de jos, cu multe sacrificii și fericit pentru hotărârea luată.

Plecat de la un salariu de 400 de euro pe lună în liga a patra italiană…Eram fericit pentru decizia luată din punct de vedere sportiv și financiar și nu se merita ca un director să apară cu acea declarație să spună ceea ce a zis. Și pentru relația pe care am avut-o tot timpul cu el, dar asta e”, a declarat Andrea Compagno pentru canalul de youtube Templul Sportului.

După ce a plecat în China, atacantul a devenit pentru prima dată tată. Acesta a dezvăluit că toți foștii săi colegi l-au felicitat, mai puțin Mihai Stoica.

„Sunt sigur că nici lui nu i-a plăcut ce a spus. A fost ciudat. Pentru relația pe care am avut-o. Când am devenit tată am primit mesaje de la toți, dar de la el nu. Mi-a părut puțin ciudat. Nu știu cine e acest personaj. Cel cu care am avut relația timp de doi ani sau cel care nu a așteptat nicio zi după ce am plecat pentru a face acea declarație contra mea?!  ”, a mai declarat fotbalistul italian.

„Nu e trofeul meu”

La finalul campionatului, atacantul ar trebui să primească și el o medalie de campion, dar spune că în opinia sa nu o merită.

„Din primul moment mi-au transmis că-mi vor păstra și mie o medalie de campion. De asta m-a asigurat Pintilii. Este însă o problemă de logistică. Noi terminăm campionatul abia în noiembrie. Nu e trofeul meu.

Ca regulament știu că fac parte pe listă. Că probabil am jucat mai mult decât alții, dar titlul a fost obținut de ei.

Am făcut parte din echipă numai la început, iar play off-ul este cu totul alt campionat. Mă bucur pentru ei toți, pentru galerie. De când am plecat știam că vor fi campioni” , a mai spus fotbalistul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed