Vestea momentului despre Andrea Compagno! Partenera italianului l-a făcut tată pentru prima oară. Dezvăluiri de senzație despre primul copil al cuplului / Foto

Andrea Compagno a devenit tătic, pentru prima oară! Atacantul s-a mutat în China, odată cu transferul la Tianjin Tigers și, cum este și firesc, a fost urmat de către Helenia, partenera sa de viață. Cei doi nu se așteptau ca în dimineața de 21 aprilie să apară cea mai mare bucurie din viețile lor.

Helenia i-a dat naștere lui Theo, un băiețel sănătos! Compagno a primit cea mai bună veste în această dimineață și a împărtășit bucuria sa pe rețelele de socializare. Italianul poate spune că este cu adevărat împlinit, mai ales acum, când se află pe val în campionatul chinezilor. A marcat în tricoul celor de la Tianjin, 5 goluri în cadrul a patru meciuri consecutive.

Andrea Compagno a devenit tătic!

Atât vârful italian, cât și iubita sa Helenia, au postat aceeași fotografie cu băiețelul-minune. Internauții nu-i pot vedea fața celui mic, însă italianul le-a topit inimile fanilor cu poza aleasă.

A oferit un mic detaliu, astfel că a lăsat la vedere mânuțele copilului. Helenia a născut într-un spital din Tianjin, iar serviciile par a fi de înaltă calitate, ghidându-ne după aparatura de înaltă performanță din salon.

”Sper să urmeze cererea în căsătorie!”

Helenia Sole este nerăbdătoare să înceapă viața de familie alături de fostul vârf al vicecampioanei.

„Aștept cu nerăbdare cererea în căsătorie. Sper să sosească curând alături de copiii pe care visăm să-i avem împreună!”, a recunoscut, Helenia Sole, în exclusivitate, pentru sportbull.ro.

Andrea Compagno a bifat până acum trei apariții pentru Tianjin Jinmen Tigers, în cadrul competiției interne. A înregistrat 266 de minute în echipamentul formației din China.

Italianul a semnat, cu coreenii, un contract valabil până la data de 31 decembrie 2025. Atacantul italian va încasa nu mai puțin de 850.000 de euro pe an, aproximativ 70.000 de euro lunar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed