Adrian Mititelu s-a dezlănțuit! Mesaj dur pentru contestatari. Patronul lui FCU Craiova, anunț de ultima oră

FCU Craiova traversează o perioadă teribilă, după ce formația nu a putut evita retrogradarea din Liga 1! Gruparea alb-albastră s-a împotmolit în cadrul ultimului duel al sezonului, acolo unde nu au fost cruțați nici măcar o secundă de către FC Hermannstadt, duel finalizat cu scorul de 1-3.

Protagoniști într-un scenariu de coșmar, oltenii nu se dau bătuți și anunță că FCU Craiova își va continua povestea și în eșalonul secund, promițându-le suporterilor revenirea, în cel mai scurt timp, înapoi pe prima scenă a fotbalului românesc. Adrian Mititelu, finanțatorul formației din Bănie, a transmis un mesaj categoric pe rețelele de socializare.

Patronul lui FCU Craiova, anunț de ultima oră!

Șeful din Bănie le-a transmis contestatarilor faptul că, orice s-ar întâmpla, acesta nu își va pierde demnitatea niciodată. Adrian Mititelu nu se sperie de un potențial final tragic al visului pentru care se luptă încă din anul 2011.

”Unii zic că sunt ȚĂRAN PROST! Eu spun ca sunt ȚĂRAN ÎNCĂPĂȚÂNAT. Greu de îngenuncheat! Dacă soarta mă duce spre un final tragic, înseamnă că așa a fost scris! Am pierdut multe în viața mea. Însă DEMNITATEA niciodată! Orice veți putea spune despre mine. Însă nimeni n-o sa poată să spună ca n-am fost demn!”, a transmis Adrian Mititelu, pe Facebook.

Încă un jucător dat afară de la FCU Craiova!

Clubul alb-albastru anunță rezilieri pe bandă rulantă. După ce au nominalizat primii jucători care vor părăsi FCU Craiova, și anume, Juan Bauza și William Baeten, oltenii au taxat dur și componenții staff-ului tehnic.

Adrian Mititelu a decis demiterea din funcție a lui Gabriele Aldegani, antrenorul cu portarii, dar și a antrenorului secund, Florin Drăgan. Clubul nu s-a pronunțat, încă, în ceea ce îl privește pe Eugen Trică, principalul de pe banca oltenilor. Conform gsp.ro, acesta ar urma să fie înlocuit cu Marius Croitoru.

În decursul zilei de luni, 13 mai, FCU Craiova a anunțat și despărțirea de următorii jucători: Vlad Achim, Aurelian Chițu, Yassine Bahassa, Benjamin Van Durmen, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix și Matheus Mascarenhas.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed