Anamaria Prodan şochează pe toată lumea! Dezvăluirea care i-a lăsat mască pe fani. Laurenţiu Reghecampf e deja istorie

Anamaria Prodan şochează pe toată lumea! Dezvăluirea care i-a lăsat mască pe fani. Laurenţiu Reghecampf e deja istorie. Impresara vine cu afirmaţii incredibile la care nimeni nu se aştepta.

Mesaj incredibil postat pe reţelele de socializare de către Anamaria Prodan. Se pare că impresara iubeşte din nou.

Anamaria Prodan şochează pe toată lumea!

Anamaria Prodan a postat pe Instagram un mesaj pentru noul ei iubit, pe care îl ține departe de ochii presei. Impresara are un nou partener de viață. Se pare că acesta i-a luat mințile, conform ultimului mesaj postat pe pagina sa de Instagram.

Vedeta a trecut cu bine peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al lui Al Tai, din prima ligă a Arabiei Saudite. Acum, și-a refăcut viața și se pare că toate îi merg de minune. Ea are acum un nou partener de viață, de care nu se ferește să admită în mod public că este îndrăgostită până peste cap.

„Nu știu ce am văzut la tine, dar din cauza ta nu mai văd nimic la alții”, este mesajul emoționant postat de Prodanca pe rețelele de socializare. Sursele din lumea mondenă spun că acesta ar fi cerut-o de soție și cei doi s-ar pregăti deja pentru nuntă.

Prodanca s-a despărţit de peste un an de Laurenţiu Reghecampf, dar divorţul nu s-a pronunţat momentan. Între timp, antrenorul şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc. Cei doi au deja un băieţel, pe nume Liam. Mai mult, tânăra ar fi deja gravidă cu cel de-al doilea copil.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed