Anamaria Prodan s-a enervat! Ce a putut să spună după ce a apărut alături de bărbatul care a mărturisit că o iubeşte. ‘Mă distrez cu prietenii mei’ / Foto

Anamaria Prodan s-a enervat! S-a aflat ce a putut să spună vedeta după ce a apărut alături de bărbatul care a mărturisit că o iubeşte. Impresara se află în mijlocul unor noi controverse. Nu a mai suportat şi a vrut să le demonteze imediat.

Anamaria Prodan şi Dani Mocanu au fost protagoniştii unui moment live pe TIK Tok. Apoi, s-a speculat că cei doi vor scoate o piesă împreună.

Anamaria Prodan s-a enervat!

Anamaria Prodan a avut o ieşire dură. A negat totul şi spune că între cei doi a fost doar o distracţie ca între prieteni. „Vă rog respectuos, şi aşa în general, rog presa să se oprească să facă speculaţii pe baza numelui meu! Eu nu fac melodii cu nimeni, dacă fac eu melodii cu cineva, anunţ.

Faptul că pe TikTok mă distrez cu prietenii mei, asta nu înseamnă că trebuie făcute ştiri! Eu cred că jurnaliştii adevăraţi pun mâna şi fac ştiri adevărate, nu stau să se uite noaptea pe TikTok, să câştige nişte bani de la anumite trusturi de presă. Dacă iei de pe TikTok subiecte, asta nu înseamnă că un jurnalist munceşte.”, a transmis Anamaria Prodan, confom Antena Stars.

Dani Mocanu a recunoscut că că de mic are o pasiune pentru Anamaria Prodan. Manelistul chiar a făcut o melodie pe care i-a dedicat-o vedetei. Chiar s-a arătat dispus să înceapă o relație cu impresara, după ce s-a anunțat divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Dani Mocanu s-a ținut de promisiune și a făcut o melodie special. „Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, sunt versurile pe care Dani Mocanu i le dedică Anamariei Prodan.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Dani Mocanu ar fi bărbatul perfect pentru Prodan. Fire de artist, sensibil dar solid financiar sunt argumentele sale.Anamaria Prodan ar trebui sa înțeleagă că social, cultural, psihologic și, mai ales, comportamental, si-a găsit, în sfârșit, perechea. Nu trebuie sa rateze aceasta excelentă oportunitate.

  2. Ana-Maria Prodan e o superba femeie,demna de orice invidie barbateasca …si mult prea inteligenta pentru a se “conecta” cu un menestrel de folclor dubios si odios…
    Succes in Dubai cu noua viata AMP….💪

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed