Anamaria Prodan s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa propriului jucător. Impresara se implică în scandalul momentului

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit! Agenta de jucători a lansat un atac devastator la adresa lui Ianis Stoica, propriul ei jucător. Impresara se implică în scandalul momentului.

Ianis Stoica, în vârstă de 21 de ani, jucător al echipei FCSB, împrumutat în acest sezon la U Cluj, a primit o ofertă din partea echipei Hapoel Beer Sheva, astfel că el intenționează să plece în această iarnă.

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit!

Despre situația atacantului din echipa „șepcilor roșii” a discutat și Anamaria Prodan (51 de ani), agenta jucătorului.

„Ianis Stoica încă are contract cu mine. Cred că s-a pierdut cumva pe undeva. Nu m-a ascultat decât atunci când l-am adus la Steaua (n.r. FCSB) și atunci a avut și performanță.

După și-a luat deciziile singur cu familia. Îmi doresc să se trezească, pentru că este un talent pur”, a afirmat Anamaria Prodan, conform Prosport.ro.

Anamaria Prodan, despre procesul cu Dennis Man

Se pare că procesul dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Dennis Man (25 de ani) a ajuns la final.

Dat fiind că judecătorii au respins procedura de suspendare a executării silite solicitată de Man în dosarul cu Anamaria Prodan, internaționalul român trebuie să plătească agentului FIFA suma de 350.000 de euro.

Anamaria Prodan a intentat un proces jucătorului pentru că acesta a reziliat contractul cu ea și s-a transferat la Parma, cu implicarea firmei de impresariat consiliate de frații Becali. Man a pierdut în prima instanță, în anul 2022, mai apoi a făcut apel, iar judecătorii au dat o decizie definitivă în cursul anului trecut.

„Este o chestiune de demnitate, de onoare, de seriozitate, de profesionalism, de dreptate. Nu este despre bani.

Mă cunoașteți, sunt un om drept și profesionist, care respectă contractul și legea. Așa cred că trebuie să facem toți. Să respectăm un contract agreat de comun acord”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Digisport.ro.

Anamaria Prodan: „Am fost alături de el la bine și la greu”

De altfel, impresara a spus că s-a simțit dezamăgită de Man, asta mai ales dat fiind că Anamaria Prodan i-a fost alături jucătorului în cele mai grele momente.

„Este un contract pe care eu l-am luat în serios, la care am muncit. Am fost alături de el la bine și la greu. Ca mai apoi să fiu bătaia de joc a cuiva… Nu există așa ceva în veci.

În fața oricui, indiferent cine este, am să mor cu dreptatea în mâna și nu am să fac compromisuri niciodată cât am să trăiesc, cum fac 99,9% dintre cei din lumea fotbalului.

Avocații mei m-au anunțat că este definitivă hotărârea. Le-am mulțumit și le sunt recunoscătoare pentru munca depusă. Le mulțumesc judecătorilor, care au făcut dreptate și cred cu tărie că în România magistrații nu se vând în fața nimănui”, a mai mărturisit Anamaria Prodan, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed