Anamaria Prodan nu s-a mai abținut! Ce i-a spus lui Gabi Tamaș după retragere. Ieșire spectaculoasă a impresarei

Anamaria Prodan nu s-a mai abținut. A avut un mesaj fabulos pentru Gabi Tamaș după retragerea.

Impresara i-a fost mereu aproape fostului internațional și l-a ajutat indiferent de problemele cu care acesta s-a confruntat.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Gabi Tamaș după retragerea

Anamaria Prodan și Gabi Tamaș au avut mereu o relație extrem de apropiată, după ce ani buni impresara l-a reprezentat pe fotbalist.

Gabi Tamaș și-a anunțat retragerea din fotbal, iar Anamaria Prodan nu s-a abținut. I-a transmis pe Instagram un mesaj emoționant, care a însoțit o fotografie în care apar împreună.

„SIMPLY THE BEST! ATÂT … fara multe cuvinte … U ARE THE ONE! Ca manager al tău am avut parte de atât de multă bucurie , mândrie și împliniri incat nu am cuvinte sa ti multumesc ! Ca prieten nici nu exista cuvinte in dicționar sa-ti multumesc pt tot ce ai făcut pentru mine!”, a scris impresara.

Răspunsul fostului internațional nu s-a lăsat mult așeptat.

„Te iubesc!”, a scris Tamaș.

Gabi Tamaș și-a făcut planurile

Tamaș a anunțat că nu va mai juca fotbal, iar acum își dorește să devină antrenor cu acte în regulă. Ovidiu Burcă a și anunțat că îl vrea alături de el la Dinamo.

„Am şi alte planuri pe viitor şi nu puteam să le fac pe ambele. Vreau să continui şi şcoala de antrenori, şi tot ceea ce depinde de managementul fotbalistic, ca să le am şi după aia să decid. Am intrat şi într-un proiect care este global. Veţi auzi mai multe de el zilele care urmează. Care va ajuta foarte mult sportul şi oamenii care consumă calorii. Mai multe nu pot să vă spun. Voi înfiinţa şi o academie… şi ăsta e visul meu. Voi ajuta toţi copiii să aibă ce nu am avut eu când aveam mic, adică toate condiţiile.

Dacă va fi bine, fără bani, dacă nu, cu puţini bani. Nu putem să jecmănim lumea pentru că ştim foarte bine ce situaţie financiară este în ţară”, a declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed