Anamaria Prodan îl distruge pe Laurenţiu Reghecampf! Ce a putut să îi transmită după ce Corina Caciuc a născut pentru a doua oară. Va ieşi un scandal uriaş

Anamaria Prodan îl distruge pe Laurenţiu Reghecampf! S-a aflat ce a putut să îi transmită după ce Corina Caciuc a născut pentru a doua oară. Va ieşi un scandal uriaş. Este un atac fără precedent la adresa antrenorului.

Laurenţiu Reghecampf este atacat de către Anamaria Prodan într-o zi importantă. Corina Caciuc tocmai i-a dăruit antrenorului al doilea copil.

Anamaria Prodan îl distruge pe Laurenţiu Reghecampf!

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară după ce Corina Caciuc a născut. Este al doilea copil al cuplului. Când a auzit, Anamaria Prodan l-a atacat dur. Antrenorul mai are un fiu alături de actuala sa parteneră, pe Liam, în vârstă de aproape doi ani. De asemenea, Reghe mai are doi băieți, din mariajele cu Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, pe Luca și pe Bebeto.

„Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce înseamnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent!”, a declarat Anamaria Prodan, conform actualitate.net.

Prodanca a vorbit și despre relația cu Ronald Gavril. „Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi!

Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel. Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt”, a mai declarat Anamaria Prodan, conform sursei citate mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed