Anamaria Prodan, derapaj incredibil la adresa lui Reghecampf: `Un hoț care îmi fura banii și construia afaceri femeilor ușoare din România`

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare unul fără de sfârșit. Cei doi soți își aruncă cuvinte grele la fiecare apariție în media.

Anamaria își acuză soțul că i-a furat banii și i-a investit în afacerile unor ”femei ușoare din România”.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la cuțite

Impresara susține că nu a crezut niciodată că soțul ei îi ”fură banii” și a avut încredere oarbă în antrenor.

„Am făcut totul pentru el. Nu am încălcat regulamente, nu am mers în zona cu iz penal. Am abilitatea să evit zona asta, fiind și avocat de meserie. Aveam 4 copii acasă, nu voiam să mă vadă cu cătușe. Am hotărât acasă exact așa: «Noi nu trăim din banii din fotbal. Pe mine mă interesează să ajungi mare, să nu avem legătură și treabă cu nimeni».

Nu am știut că soțul meu îmi fură banii, că soțul meu construiește afaceri femeilor ușoare din România. Nu credeam, chiar dacă îmi spunea chiar Gigi Becali. Nu voiam să cred așa ceva, eu mi-am respectat și iubit soțul, Reghecampf.”, a spus Anamaria Prodan la gsp.

Reghe a fost acuzat de implicare în mafia pariurilor

Anamaria a comentat și despre acuzele adresate lui Reghecampf de către Cornel Dinu. Fost mare fotbalist l-a acuzat pe antrenor că în trecut a fost implicat în mafia pariurilor.

Mai exact, pe vremea când era jucător la Cottbus, în Germania, Reghecampf ar fi ”trântit” un meci pentru pariuri.

Impresara susține că a discutat cu Reghecampf pe subiectul acesta, iar antrenorul a negat totul.

”Nu am știut niciodată partea aceasta a lui Reghecampf. Nu l-am lăsat niciodată. L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână. Nu ai voie să vorbești cu cineva, să iei bani de la jucători». Așa i-am învățat pe toți, nu doar pe el. Habar nu am dacă a jucat.

Când Cornel Dinu spune: «Eu te-am scos cu mâna mea». Eu spuneam: «Mă, e adevărat?» Zice: «Nu, e nebun. Nu vezi că e senil?»”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa mai sus menționată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed