Anamaria Prodan a dat lovitura! Impresara și Ronald Gavril, întâlnire crucială cu cel mai puternic om din box . Detalii din interior

Anamaria Prodan a dat lovitura. Impresara și iubitul ei au avut o întâlnire crucială cu cel mai puternic om din boxul mondial, Mauricio Sulaiman, președintele WBC.

După ce au înființat promoția Gavril&Prodan Promotions la începutul acestui an, acum cei doi sunt pregătiți să facă următorul pas.

Anamaria Prodan a dat lovitura

Surpriză de proporții. Anamaria Prodan și Ronald Gavril au plecat pe 6 iulie în Mexic pentru a se întâlni cu Mauricio Sulaiman, președintele WBC. Cel mai puternic om din box i-a invitat să participe în cadrul podcast-ului său BOXCAST.

Cu această ocazie, Anamaria Prodan și iubitul său au vorbit despre promoția nou deschisă în România Gavril& Prodan Promotion.

„Am fost invitați la podcastul domnului președinte, în Mexico City, am vorbit despre promoția pe care am deschis-o în România și am explicat intențiile noastre de a ridica boxul din România la nivel mondial. Am mai vorbit despre meciul din România, unde am câștigat titlul WBC Latin, am mai vorbit despre sănătate. Ne-a primit foarte frumos, ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie să fim confortabili și să vizităm orașul. Pregătim surprize pentru boxul Romanesc”, a declarat Ronald Gavril pentru Fanatik.

“ Este un om minunat. Un bărbat destoinic care a făcut istorie alături de familia lui în boxul mondial. Suntem onorați de această invitație și ne dormim să punem România pe harta boxului mondial “ a declarat Anamaria Prodan

Prima gală a acestei promoții a avut loc anul acesta. Atunci, Ronald Gavril a obținut a 25-a victorie la profesioniști și a cucerit centura WBC Latino în Gala Boxing Fighting Championship de la Craiova. Evenimentul a marcat debutul Anamariei Prodan ca promotor de box. În acest eveniment a investit 200.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed