Anamaria Prodan a dat lovitura! Unde a dus-o iubitul pe vedetă. Impresara s-a simțit ca la un meci de Champions League

Anamaria Prodan s-a îndrăgostit de un nou sport după ce a început relația cu Ronald Gavril. A devenit fan box. De altfel, s-a și implicat în organizarea unei gale în care în ring a urcat și Gavril.

Pugilistul i-a făcut week-end-ul trecut o surpriză de zile mari. Au mers împreună la una dintre cele mai puternice gale de box din SUA, MGM Grand Garden Arena, din Las Vegas. Așa cum face de fiecare dată, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a postat mai multe fotografii pentru fanii săi. 

Anamaria Prodan, prezentă la una dintre cele mai cunoscute gale de box

Ronald Gavril a fost invitat la MGM Grand Garden Arena, din Las Vegas, acolo unde au participat nume grele din box. Cum era de așteptat, a fost însoțit și de iubita sa, Anamaria Prodan.

Impresara a recunoscut că a fost fascinată de ceea ce a văzut și spune că s-a simțit ca la un meeci de Champions League.

”M-am simțit minunat. Ca la un meci de Champions League. M-am bucurat pentru că am avut ocazia de a-i cunoaște pe prietenii lui Ronald.

Campioni mondiali, bărbați adevărați, totul într-o atmosferă de vis. Galele noastre de box trebuie să arate la fel”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Ronald ”The Thrill” Gavril (37 ani) a luptat ultima dată în luna mai, la Craiova, și a câștigat centura WBC Latino prin KO tehnic după ce l-a învins prin abandon pe mexicanul Carlos Gallego Montijo. La finalul meciului i-a dedicat victoria iubitei sale.

”Ana, ești minunată! Îți dedic această victorie, pentru că știu cât ai muncit. Ești minunată.

Vă mulțumesc, Craiova. Sperăm să avem cât mai multe astfel de evenimente. Să ajutăm copiii să devină campioni. Doar așa vom avea o țară puternică, cu oameni puternici. Sportul crează caractere puternice”, a mai Gavril.

Pugilistul şi-a trecut în palmares a 29-a victorie la profesionişti (25 KO)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed