Ana Bogdan n-a avut nicio şansă! Transylvania Open, turneu interzis pentru românce. Ce s-a întâmplat în ultimul act al competiţiei

Ana Bogdan n-a avut nicio şansă! Transylvania Open, turneu interzis pentru românce. S-a aflat ce s-a întâmplat în ultimul act al competiţiei. Locul 65 WTA a pierdut, fără drept de apel în faţa Karolinei Pliskova.

Ana Bogdan nu a reuşit să îi facă faţă Karolinei Pliskova. Chiar dacă a ajuns pe locul 78 WTA, cehoaica nu i-a dat nicio şansă româncei.

Ana Bogdan n-a avut nicio şansă!

Finala de la Transylvania Open a fost la discreţia cehoaicei Karolina Pliskova. Aceasta s-a impus în minim de seturi, scor 4-6, 3-6. Ediția din 2024 a Transylvania Open și-a desemnat campioana. Karolina Pliskova s-a impus după o finală în care a avut probleme doar la început.

Ana Bogdan s-a prezentat la ultimul meci după 10 ore și 13 minute, cea mai lungă partidă având loc în sferturi de finală contra olandezei Arantxa Rus, 3 ore și 28 de minute. De partea cealaltă, Karolina Pliskova a adunat 4 ore și 58 de minute.

Dacă pentru jucătoarea din România a fost a doua finală într-un turneu WTA, pentru adversara sa era a 17-a. A venit după o perioadă de secetă, ea jucând ultima oară pentru un trofeu în 2021, la Roma.

Românca s-a dus repede la 3-0 în primul set, dar a fost degeaba. Pliskova a revenit în meci. A reuşit să închidă primul set 6-4 după 44 de minute de joc. După alte 40 de minute, Pliskova a câştigat şi setul doi, cu 6-3, dar şi trofeul.

Astfel, Pliskova s-a impus a patra oară în tot atâtea confruntări cu Ana Bogdan. Înainte de Transylvania Open, ea a învins-o pe Bogdan în 2014 la Bad Gastein, în 2018 la US Open şi în 2023 la Doha.

Pliskova a obţinut un premiu de 35.250 de dolari şi 250 de puncte, iar Ana Bogdan 20.830 de dolari şi 163 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed